دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد.
چهارشنبه 23 خرداد ماه،دومین جلسه
کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا با محوریت گزارش وضعیت
کلر زنی سیستم شبکه آب شرب شهری و روستائی،مراقبت ازCCHF(تب
کریمه کنگو)،سرطان های شایع مردان و مصوبات جلسه قبل کارگروه به ریاست
“امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور مدیران ادارات،نهادها و کارشناسان
دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و
درمان برگزار شد.
به
گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر” به ضرورت
ایجاد بازارچه محصولات آبزیان اشاره ای نموده و افزود:توسعه این بخش و توجه
ویژه به ترویج مصرف محصولات آبزی نقش مهمی را در امنیت غذایی جامعه ایفا
خواهد کرد و در همین راستا تعداد 15 پرونده پرورش ماهیان در آب بندان های
دو منظوره جهت استفاده از تسهیلات اشتغالزائی روستائی و ترویج فرهنگ مصرف
ماهی و آبزیان در شهرستان آق قلا تشکیل شده است.
فرماندار
شهرستان آق قلا از نصب اتاقک کلر زنی در روستاهای بهلکه داشلی و تازه آباد
و شستشوی مخازن روستائی خبر داد و از بخشداران مرکزی و وشمگیر خواست
دهیاران حساسیت بیشتری نسبت به لوله کشی های غیر مجاز و استفاده از آب شرب
غیر بهداشتی در روستاها داشته باشند.
رئیس
کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا از تشکیل تیم بازرسی ویژه از
دستگاههای اجرایی در خصوص تب کریمه کنگو و نظارت مستمر بر فروش پرندگان در
بازارهای هفتگی خبر داد و از بخشداران،شبکه بهداشت و درمان و همچنین
دامپزشکی شهرستان خواست نسبت اطلاع رسانی مناسب و برگزاری کارگاه های
آموزشی جامعه هدف این بیماری اقدام نمایند.