به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،در این دیدار،ضمن تاکید بر نقش موثر فنی و حرفه ای در اشتغال زایی عنوان گردید:با توجه به نقش غیر قابل انکار فنی و حرفه ای در اشتغال زایی ،فرمانداری آماده هر نوع همکاری در زمینه ارائه آموزش و مهارت های فنی ،مرکز فنی حرفه ای به جوانان است.
فرمانداربا بیان اینکه حجم قابل توجهی نیروی انسانی دانش آموخته بیکار داریم، گفت: اگر این افراد، خود را با واقعیت فضای کسب و کار در جامعه تطبیق دهند، فرهنگ اشتغال و کار نیز تغییر پیدا می کند و بخش زیادی از مشکلات بیکاری رفع خواهد شد.
والی رئیس فنی وحرفه ای شهرستان هم آموزش را لازمه توسعه و پیشرفت دانست و گفت: انجام اقدام های لازم برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال، بدون توجه به مساله آموزش نتیجه ای نخواهد داشت
در این دیدار که در دفتر کار فرماندار برگزار شد پیرامون تشکیل شورای مهارت و ایجاد شرایط اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار بحث و تبادل نظر شد .
.