به گزارش روابط عمومی اداره کل راه آهن
شمال۲ ،مدیرپروژه بهره برداری ازقطارهای حومه
ای بامدیرکل راه آهن منطقه شمالشرق۲دیداروپیرامون برنامه ریزی های قطارهای حومه ای ناحیه گفتگو کردند .
شمال۲ ،مدیرپروژه بهره برداری ازقطارهای حومه
ای بامدیرکل راه آهن منطقه شمالشرق۲دیداروپیرامون برنامه ریزی های قطارهای حومه ای ناحیه گفتگو کردند .
مهدی قمری نژاد در این جلسه گفت : نگاه ما در مجموعه وزارت راه این است که از ظرفيت های موجود براي توسعه قطارهاي حومه اي استفاده کنيم که راه اندازي و توسعه قطارهاي حومه اي بين حومه و کلان شهرها موجب جذب مسافر شده و فعاليت هاي سازمان هاي ذيربط را منسجم تر خواهد كرد .
وی ادامه داد: راه آهن ج.ا.ا نیزدر صدد این است که در صورت نیاز نسبت به توسعه جابجایی مسافران محلی و حومه ای اقدامات مناسب با شرایط موجودرا برنامه ریزی و شرایط را مهیا نماید تا از این طریق بتوان گام های موثری در کاهش شلوغی جاده ها ( وسایل نقلیه ) و افزایش ایمنی مسافران تامین شود.
درادامه مدیر کل راه آهن شمالشرق 2 نیز به برنامه ریزهای لازم برای استفاده حداکثری از ظرفیتهای قطارهای حومه ای اشاره و افزود: تردد قطارهای حومه ای در مسیر حوزه اداره کل راه آهن شمالشرق2 و شمال نقطه شروعی برای اقدامات تکمیلی است که با جذب بیشتر مسافرو اطلاع رسانی دقیق و بروز برنامه های زمان بندی حرکت قطار ها تلاش کنیم تا مردم بیش از پیش ازحوزه ریلی و قطارهای حومه ای استفاده مناسب نمایند .