حمزه کرایلو سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان با امام جماعت، شهردار و اعضای شورای شهر قرق دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان، حمزه کرایلو گفت: اگر قرار است در عصری که پیشرفت علمش با سرعت پیش می رود زندگی کنیم و دچار مشکل نشویم باید ابزارهایی متناسب با این شرایط را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: اشتغال هایی که همراه با مهارت بوده است پایدار و آنجا که اشتغالی بدون توانمندی و مهارت شکل گرفته است ناپایدار بوده، که نشان از اهمیت مهارت در شکل گیری اشتغال پایدار دارد.
کرایلو در بخشی دیگر گفت: مشاوره های آموزشی و شغلی را در شهر قرق ایجاد خواهیم کرد تا مشاغل و مهارت های مورد نیاز شهر را به کمک مسئولین و مردم احصا کنیم تا آموزش های مهارتی را بر اساس نیازسنجی اجرا کنیم.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان بیان کرد: شهر قرق را بر اساس مزیت های موجودش به مردم معرفی کنیم با توجه به اینکه این شهر در مسیر اصلی ترانزیتی قرار دارد و با داشتن جاذبه هایی همانند جنکل قرق می تواند از ظرفیت های گردشگری استفاده کند.
وی همچنین گفت: کسب و کارها و سنت های قدیمی شهر را زنده کنید و شغل هایی را براساس سنت ها وجود دارد را در جهت توسعه صنعت گردشگری شهر به کار ببندید.
کرایلو همچنین اظهار کرد: برای حمایت از مشاغل و کسب و کارهای خانگی باید شرکت های پشتیبانی که اطلاعات کاملی از شهر و استان دارند، وارد کار شود تا دغدغه فروش تولید کنندگان حل شود.
وی گفت: در راستای اجرای دستورالعمل تبصره 75 اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با داشتن نیروهای متخصص می تواند به کمک شهرداری شهر قرق در جهت کاهش هزینه های تعمیر و تجهیز ماشین آلات ،تاسیسات و … بیاید.
کرایلو در پایان گفت: برادران و خواهران فاقد شغل در شهر را به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان معرفی کنید تا در تور مهارتی با هدف بازدید از مراکز شهید حاج قاسم سلیمانی و خواهران گرگان و آشنایی با محیط و حرفه های آموزشی، حضور پیدا کنند.