علی اکبر بسطامی شهردار کردکوی به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدای گرانقدر با خانواده شهیدان سید علی اصغر حسینی ، سید عبدالله بنی هاشمی و اسماعیل درزی دیدار کرد.
در این دیدارها که مهندس ایمانیان رئیس اداره برق شهرستان نیز حضور داشت، بسطامی ضمن قدردانی از رشادت و جوانمردی دلیرمردان راه حق و حقیقت و صبر و شکیبایی خانواده آنان با اهدای تندیس یادبود اجلاسیه 4000 شهید استان از خانواده این شهدای گرانقدر تقدیر کرد.
در این دیدار بسطامی با تاکید بر اینکه شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی ما هستند و در راستای حفظ دستاوردهای انقلاباسلامی ایران، تکریم و پاسداشت خانواده معظم شهدا جزو وظایف اصلی مسئولان و خدمتگزاران مردم و انقلاب است گفت: حضور در جمع خانواده معظم شهدا موجب شادابی روح می شود و رسیدگی به امور این عزیزان افتخار بزرگی است که باید با عشق به خدمتگزاری انجام شود.