به مناسبت وفات بانوی شایسته اسلام حضرت «ام البنین» همسر حضرت امیرالمومنین(ع) و مادر حضرت ابوالفضل العباس که به عنوان تکریم مادران و همسران شهدا نام گرفته مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری گلستان با همسر شهید محمد علی شریف الحسینی دیدار وگفتگو نمود .
فائزه عبداللهی در این دیدار گفت : تکریم ازمادران و همسرانی که به ندای پیر و مراد خود، معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) لبیک گفته و زینب گونه در حماسه هشت سال دفاع مقدس با تشویق همسران و فرزندان برومند خود آنها را برای حضور در جبهه ها آماده و تشویق نمودند بر ما وظیفه است .
وی افزود : اگر ایثار و شهامت، شجاعت، صبر و استقامت شما شیر زنان نبود، خدا می دانست چه بر سر نهال نو پای انقلاب می آمد،
عبداللهی ادامه داد : شمادلاور زنان بودید که همسران, فرزندان جوان و نوجوان خود را برای خط مقدم جبهه آماده می کردید و برای دفاع از ولایت تا پای جان ایستادید .
وی یادآور شد : ما افتخار می کنیم به مادران و همسرانی که در کربلای جنوب و غرب ایران، همچون حضرت ام البنین (س) با تقدیم عزیزترین داشته های خود، همسران و فرزندانشان،به ندای رهبر فرزانه شان امام خمینی (ره) لبیک گفتند.
وی ادامه داد : آنان اگر چه خود در خاکریزهای دفاع از کیان اسلام و خاک وطن در برابر یزیدیان زمان حضور نداشتند اما خطوط مقدم پر از رزمندگانی بود که در دامن این رادزنان پرورش یافته بودند و غریو الله اکبرشان، پاسخ هل من ناصرینصرنی نائب بر حق امام زمانشان بود.
شایان ذکر است : شهید محمد علی شریف الحسینی در سال 1361 به درجه رفیع شهادت نائل شدند از ایشان یک فرزند پسر به یادگار مانده است که در زمان شهادت پدر 9 ماهه بودند.
خانم آمنه صادقی همسر شهید محمد علی شریف الحسینی باز نشسته فرهنگی هستند که در حال حاضر یکی از فعالان عرصه فرهنگی در بنیاد شهید استان می باشند .