فرماندار گرگان گفت: مرکز قرنطینه معتادان متجاهر با ظرفیت شبانه 20نفر توسط شهرداری گرگان راه اندازی شد که معتادان بعد از پنج شب بیتوته در این مرکز برای ادامه درمان به کمپ توسکستان منتقل می شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گرگان، محمد حمیدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اظهار کرد: فعالیت های این شورا در قالب کمیته های سه گانه پیشگیری، مقابلهو درمان بررسی می شود و همه دستگاه ها موظف به همکاری با این کمیته ها هستند.
وی افزود: همچنین دو عضو جدید یکی نماینده سمن های جوانان ودیگری نمایندده انجمن NA نیزبه این شورا اضافه شده تا بتوانیم برنامه ریزی بهتری در این خصوص با همکاری این سمن ها داشته باشیم .
حمیدی با اشاره به اینکه تاکنون اقدامات خوبی در کمیته های سه گانه انجام شده است، تصریح کرد: در اینراستا آموزش های مجازی، تبلیغات میدانی، ایجاد نمایشگاه، آموزشمهارت های زندگی با همکاری سایر دستگاه ها در خصوص پیشگیری ازاعتیاد انجام شده است. .
فرماندار گرگان بر تشکیلصنف برای عطاری ها تاکید کرد و گفت: اگر عطاری ها ساماندهی نشوند با توجه به گستردگی انواع گیاهاندارویی مخدر که بسیاری از آنها هنوز برای خانواده ها ناشناخته است یک آسیب جدی تلقی شود.