معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس گفت: روند ساخت و سازهای غیر مجاز در شهرستان گنبدکاووس کاهشی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه گنبدکاووس، حمید گوگلانی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جلسه پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز این شهرستان با اشاره به رتبه برتر شهرستان گنبدکاووس در ساخت مسکن روستایی و رتبه بالای استان گلستان در ساخت آن در کشور از عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تقدیر کرد.
وی همچنین با بیان اینکه پیشگیری از هر گونه ساخت و ساز غیر مجاز در روستاها به عهده دهیاران است و کمیته دهگردشی در این زمینه باید فعالتر شود افزود: شهرداری و بخشداریها میزان تخلفات ماده ۱۰۰ و ماده ۹۹ را به صورت آمار مقایسه ای به فرمانداری اعلام کنند.
گوکلانی گفت: دهیاران موظفند ضمن بازدید از سطح مناطق روستایی هرگونه تخلف در این خصوص را طبق فرم طراحی شده گزارش و مورد پیگیری قرار دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس طرح پلیس ساختمان در روستاها را نیز از پیشنهادات کاربردی در کاهش ساخت و سازهای غیر مجاز برشمرد.
وی برخورد با هرگونه تغییر غیر قانونی اراضی کشاورزی و همچنین ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق روستایی را از عوامل بازدارنده عنوان کرد و ادامه داد: عدم توجه به این مهم می تواند چالش ها و مشکلات بسیاری را در آینده در مناطق روستایی ایجاد کند.