سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

سرپرست اداره راه و شهرسازي شهرستان كردكوي منصوب شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=302465کپی به کلیپ‌بورد

سرپرست اداره راه و شهرسازي شهرستان كردكوي منصوب شد

 مديركل راه و شهرسازي استان گلستان با ابلاغ حكمي و در مراسمي، سرپرست اداره راه و شهرسازي شهرستان كردكوي را، منصوب و از زحمات رياست پيشين تقدير كرد.

به گزارش اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس”ابراهيم مبارك قدم” در اين مراسم بر مديريت بهينه منابع تاكيد كرد و گفت: استفاده از ظرفيت و تجربه كارشناسان و مديران متخصص، مسير را براي مديريت منابع با توجه به محدوديت آنها فراهم مي كند.

وي، برقراري ارتباط و تعامل با نمايندگان مجلس و بكارگيري نيروهاي شايسته و موثر را راهكار ديگر مديريت بهينه منابع برشمرد و افزود: انتظار ما از تغييرات مديريتي، مشاهده تغييرات در عملكرد و اقدامات عمراني شهرستان است.

مبارك قدم، جاده را از بسترهاي مهم توسعه اقتصادي اجتماعي بيان كرد و گفت: عبور محور شرياني استان از مسير شهرستان كردكوي و تردد گسترده مسافران و گردشگران از آن، اهميت اين محور را دوچندان ساخته و لذا پاكيزگي و آراستگي آن از اهميت بسزايي برخوردار مي باشد.

مديركل راه و شهرسازي گلستان به پروژه هاي راهسازي و راهداري در دست اجرا در حوزه شهرستان كردكوي اشاره كرد و گفت: پروژه تقاطع غيرهمسطح يساقي و بهسازي و آسفالت محور درازنو از مهمترين اين پروژه هاست كه لازم است با تمام تلاش براي پويايي اين پروژه ها با توجه به تخصيص و تزريق منابع مالي موجود، اقدام شود.

فرماندار شهرستان كردكوي هم در اين مراسم با تقدير از نگاه تخصصي مديركل راه و شهرسازي به بخش هاي مختلف؛ استفاده از ظرفيت هاي بخش راه و شهرسازي شهرستان را از رويكردهاي مهم فرمانداري خواند و گفت: براي تداوم و تسريع اجراي پروژه هاي عمراني شهرستان در اين بخش بويژه تقاطع غير همسطح يساقي علي رغم تنگناهاي مالي، اقدامات و همكاري هاي لازم صورت خواهد گرفت.

در پايان اين مراسم”علي شاهيني” با بيش از 10 سال سابقه خدمت در بخش راه و شهرسازي استان بعنوان سرپرست اداره راه و شهرسازي شهرستان كردكوي معرفي شد و از زحمات “علي گلبيني مفرد” در مدت تصدي اين مسووليت، قدرداني بعمل آمد.

 سرپرست اداره راه و شهرسازي شهرستان كردكوي منصوب شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار