سه شنبه های مردمی و دیدار چهره به چهره با مردم توسط معاون اقتصادی استاندار

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=614997کپی به کلیپ‌بورد
در راستای تداوم سه‌شنبه‌های مردمی و به منظور رسیدگی به درخواست‌ها، مسائل و مشکلات عبدالعلی کیانمهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با توجه به اهمیت پاسخگویی به مطالبات مردمی، با تعدادی از فعالین اقتصادی و مراجعین به صورت چهره به چهره دیدار کرد.

در راستای تداوم سه‌شنبه‌های مردمی و به منظور رسیدگی به درخواست‌ها، مسائل و مشکلات دکتر عبدالعلی کیانمهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با توجه به اهمیت پاسخگویی به مطالبات مردمی، با تعدادی از هم‌استانی‌ها و مراجعین به صورت چهره به چهره دیدار کرد.

کیانمهر با همراهی مدیران کل دفاتر امور اقتصادی و سرمایه گذاری و اشتغال ضمن استماع درخواست های مراجعه کنندگان، راهنمایی ها و دستورات لازم جهت رسیدگی به آنها را صادر کرد.

برنامه ملاقات عمومی طبق روال هر هفته، روزهای سه‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان برگزار می‌گردد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار