نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

سومین یادواره ۱۴۰شهید ترکمن با حضور نائب رئیس مجلس در گنبد برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=229503کپی به کلیپ‌بورد

سومین یادواره ۱۴۰شهید ترکمن با حضور نائب رئیس مجلس در گنبد برگزار شد

 سومین یادواره ۱۴۰شهید ترکمن با حضور نائب رئیس مجلس در شهرستان گنبد کاووس برگزار شد.

به گزارش ایثار واحد گلستان ، “محمدرضا باهنر” روز شنبه در آیین گرامیداشت 140 شهید ترکمن شهرستان گنبدکاووس افزود: رزمندگان اسلام بدون هیچ چشمداشتی به وظیفه شرعی و ملی خود عمل کردند.

وی با بیان این که پیروزی در دفاع مقدس با وحدت همه اقشار و نیروها بدست آمد، افزود:یاد شهدای دفاع مقدس، یاد همه خوبی هاست و برکات ایثار آنها همچنان جاری است.

وحدت بین شیعه و سنی و دیگر فرق خمیر مایه اوج و ترقی شد و در سایه ولایت و رهبری دستاوردهای عظیمی برجای گذاشت.

 

نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان این که در کشورهای دیگر نیز انقلاب هایی رخ داد، افزود: با این که مردم این کشورها برای بدست آوردن پیروزی تلاش و جانفشانی زیادی کردند، اما به خاطر نداشتن رهبری که محور مقاومت باشد، پیروزی هایشان نیز مستدام نداشت.

باهنر، با بیان اینکه نظام اسلامی در سایه وحدت، گردنه های سختی را طی کرده افزود: امروز بیش از دو دهه از دفاع مقدس می گذرد ، اما نباید خود را در آن دوران متوقف کنیم.

وی گفت: امروز به مدد تجارب گذشته در اوج اقتدار نظامی هستیم و در بخش های مختلف علمی نیز به رشد و شکوفایی رسیده ایم.

باهنر با بیان اینکه برخی نگران هستند، امروز جوانانی مانند جوانان دوران دفاع مقدس نداریم، در پاسخ گفت: ریزش های این امت بسیار کمتر از رویش های آن بوده است و اگر امروز مشکلی برای کشور پیش بیاید و نیاز به داوطلب باشد، ده ها برابر آن دوران جوان مومن پابه رکاب داریم.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه گروهی معتقدند همه امکانات کشور فقط باید صرف داخل شود و به دیگر مسلمین نباید کاری داشته باشیم ، در پاسخ آنها نیز گفت: به فرموده رسول خدا(ص) رسیدگی به نیاز برادر مسلم از وظایف مسلمین است و اگر کسی به آن توجه نکند مسلمان نیست.

باهنر ادامه داد: علاوه بر آن امروز ایران عمق استراتژیک خود را صدها کیلومتر از خود دور کرده است و این کمک ها در برابر این دستاوردها بسیار ناچیز است.

 

آخوند “عبدالکریم جاور ” یکی از روحانیون اهل سنت گنبدکاووس نیز در این آیین گفت: جوانان ترکمن همگام با دیگر رزمندگان برای دفاع از کشور و اسلام به جبهه ها شتافتند.

وی افزود: این جوانان با دستور رهبر کبیر انقلاب مانند کوه در برابر دشمن ایستادند و تا پای جان از اسلام و کشور دفاع نمودند.

آخوند جاور، خانواده شهدا را نور چشم مردم ایران اعلام کرد و گفت: خانواده های شهدا از اجر و پاداش زیادی در نزد خداوند برخوردار هستند.وی، وحدت را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی اعلام کرد و گفت: در سایه وحدت و رهبری های حکیمانه امام و رهبر معظم انقلاب روز به روز بر توفیقات کشور ومردم ایران افزوده می شود.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: رمز پیروزی اسلام، شهدا هستند.

 

دکتر “سلیمان عباسی” افزود: انتظار خانواده شهدا از مسوولان و مردم این است که در راه شهدا و رهبری گام برداشته شود.

 

“محمد حمیدی” معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز این شهرستان را متشکل از اقوام مختلف دانست و گفت: همه این اقوام در سایه رهبری و وحدت کلمه در صلح و صفا در کنار هم زندگی می کنند.

 

وی گفت: در این شهرستان گروههایی از 27 قوم ساکن کشور زندگی می کنند که این شهرستان را به مینیاتوری زیبا از ایران بزرگ تبدیل کرده است.

 
شهرستان 325 هزار نفری گنبدکاووس در 8 سال دفاع مقدس 503 شهید تقدیم نظام اسلامی و کشور کرده است که 140 تن از این شهدا را ترکمن ها تشکیل می دهند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار