
همزمان با سالروز منابع طبیعی و درختکاری با هماهنگی واحدهای امور HSE و روابط عمومی چند اصله نهال در محل محوطه اداره مرکزی وسایر ادارات تابعه گاز گلستان کاشته شد.
به گزارش روابط عمومی ، در این حرکت پسندیده که با حضورمدیرعامل،اعضای هیئت مدیره، تنی چند از روسا و کارکنان گاز گلستان با هدف توسعه فضای سبز و ترویج فرهنگ درختکاری انجام گرفت مهندس جمال لیوانی مدیرعامل و تنی چند از همکاران و علاقه مندان چندین اصله نهال را در محوطه ستاد و ادارات تابعه غرس نموده و به استقبال بهار رفتند.
روزدرختکاری بعنوان یک روز ملی در تقویم کشور ثبت شده و شرکت گازاستان گلستان نیز همه ساله به منظورگرامیداشت این روز ارزشمند چندین اصله نهال را دراداره مرکزی و سایر ادارات تابعه غرس می نماید.
شایان ذکر است درهمین راستا ،مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان درمراسم متمرکز درختکاری که با حضور معاون استاندارومدیران سازمانها و دستگاههای اجرایی استان برگزارشد شرکت نمودند.