شناسایی و جمع آوری ۸ دستگاه و ادوات حفاری غیر مجاز از ابتدای سال ۱۴۰۱ در کلاله و مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=454060کپی به کلیپ‌بورد

شناسایی و جمع آوری ۸ دستگاه و ادوات حفاری غیر مجاز از ابتدای سال ۱۴۰۱ در کلاله و مراوه تپه

رئیس اداره منابع آب شهرستان های کلاله و مراوه تپه از شناسایی و جمع آوری ۸ دستگاه و ادوات حفاری غیر مجاز از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون خبر داد.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای گلستان احمد پارسایی راد خبر داد: در راستای اهداف استقرار گروههای گشت و بازرسی طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون ۸ دستگاه و ادوات حفاری غیر مجاز که اقدام به حفاری شبانه در محدوده شهرستانهای کلاله و مراوه تپه داشتند شناسایی و به پارکینگ منتقل شدند.
پارسایی راد افزود: هیچ حاشیه امنی بای آبخوان خواران از نوع مالکین دستگاههای غیر مجاز وجود نداشته و به مالکین دستگاههای غیر مجاز و مالکین اراضی و چاههای غیر مجاز هشدار می دهیم که توقیف دستگاههای و ادوات غیر مجاز و انسداد ،پر و مسلوب المنفعه نمودن چاههای غیر مجاز و اخذ خسارت وارده به منابع آب و دولت در انتظار اینگونه اشخاص خواهد بود‌.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار