فرماندار شهرستان رامیان در دهمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گفت: شوراهای مشورتی میتوانند فعالیت ها و امورات آموزش و پرورش را تسهیل نموده و بازویی توانمند برای آموزش و پرورش باشند.
مهندس جواد صادقلو ضمن تبریک هفته شوراها و تبریک هفته وحدت گفت: وحدت بین فرق و مذاهب اهمیت خاصی دارد مخصوصا امروزه که غرب ، اسلام را یک رقیب و تهدید برای خودشان می داند و از داعش به عنوان یک راهبرد و وسیله استفاده می نمایند و با ایجاد تفرقه بین مسلمانان به دنبال امنیتی پایدار برای اسرائیل می باشند که با هوشیاری علمای اسلام این فتنه به خودشان برمی گردد.
وی افزود: شوراهای آموزش و پرورش با هدف تحقق نظارت بر آموزش و پرورش به وسیله مردم تشکیل گردیده و می توانند فعالیت ها و امورات آموزش و پرورش را تسهیل نموده و بازویی توانمند برای آموزش و پرورش باشند.
اسدالله صادقلو مدیریت آموزش و پرورش شهرستان رامیان نیز در این جلسه ضمن تبریک هفته شورا، به اعضا گفت: هفته شوراها فرصتی است که در ماموریت سنگین آموزش و پرورش که تربیت انسان می باشد ظرفیت جامعه هم از نظر فکری ، مالی و معنوی به کمک آموزش و پرورش بیایند تا زیر ساختی جهت آینده جامعه باشد و باری از دوش جامعه برداشته شود . هفته شوراها هفته عملی نمودن سفارشات قرآن که می فرماید و امرهم شوری بینهم و شاورهم فی الامر می باشد.
دهمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان رامیان با محوریت تقدیر از اعضای شورا ( به مناسبت هفته شوراهای آموزش و پرورش 24 الی 30 دیماه ) و پیش بینی برنامه های دهه فجر در روز دوشنبه مورخه 22 دی ماه 1393 در اردوگاه دانش آموزی شهید بهشتی برگزار شد.