سرپرست اداره کل استاندارد گلستان از صدور 11
پروانه حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی با همکاری سازمان جهادکشاورزی
استان براساس دستورالعمل کاربرد نشان حد مجازآلاینده ها در محصولات کشاورزی توسط اداره کل استاندارد در سال 1400 خبر
داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، سید
مهدی حسینی با اعلام این مطلب افزود: صدور پروانههای نشان حد مجاز آلاینده ها در راستای کاهش
استفاده از سموم و آلایندههای مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان
استاندارد است که این مهم افزایش کیفیت و سلامت محصولات تولیدی کشاورزی و حفاظت از
آب و خاک را به همراه دارد.
مهدی حسینی با اعلام این مطلب افزود: صدور پروانههای نشان حد مجاز آلاینده ها در راستای کاهش
استفاده از سموم و آلایندههای مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان
استاندارد است که این مهم افزایش کیفیت و سلامت محصولات تولیدی کشاورزی و حفاظت از
آب و خاک را به همراه دارد.
وی گفت: فلفل دلمه ای، نعناع، هلو، آلو، خیار، گوجه فرنگی،
سیب زمینی و نخود محصولاتی بوده اند که برای آنها پروانه کاربرد نشان حدمجاز
آلاینده ها صادر شده است.
سیب زمینی و نخود محصولاتی بوده اند که برای آنها پروانه کاربرد نشان حدمجاز
آلاینده ها صادر شده است.
حسینی افزود: پس از درخواست تولیدکنندگان متقاضی
برای دریافت پروانه یاد شده، کارشناسان کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی تایید
صلاحیت شده به شکل دوره ای از مزارع و باغات بازدید و اقدام به نمونه برداری محصول
می کنند و در صورت
انطباق در آزمون های باقیمانده
سموم، مایکوتوکسین، فلزات سنگین و نیترات، به محصول مربوطه پروانه کاربرد نشان حد
مجاز آلاینده ها ارائه می شود.
برای دریافت پروانه یاد شده، کارشناسان کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی تایید
صلاحیت شده به شکل دوره ای از مزارع و باغات بازدید و اقدام به نمونه برداری محصول
می کنند و در صورت
انطباق در آزمون های باقیمانده
سموم، مایکوتوکسین، فلزات سنگین و نیترات، به محصول مربوطه پروانه کاربرد نشان حد
مجاز آلاینده ها ارائه می شود.
وی اظهار کرد: فرهنگ استفاده از محصولات کشاورزی
دارای پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها باید اشاعه پیدا کند و این موضوع
موجب افزایش کیفیت محصولات کشاورزی، ارتقای سلامت جامعه و همچنین تولید محصولات
صادرات محور خواهد شد.
دارای پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها باید اشاعه پیدا کند و این موضوع
موجب افزایش کیفیت محصولات کشاورزی، ارتقای سلامت جامعه و همچنین تولید محصولات
صادرات محور خواهد شد.
سید مهدی حسینی در ادامه بیان کرد: اشتیاق به مصرف محصولات کشاورزی سالم، به
دلیل نگرانیهای روز افزون از آلودگیهای محصولات و محیط زیست، رو به افزایش است و
محصولات تولیدی دارای حد مجاز آلاینده ها از بازار صادراتی خوبی نیز برخوردار شده
است.
دلیل نگرانیهای روز افزون از آلودگیهای محصولات و محیط زیست، رو به افزایش است و
محصولات تولیدی دارای حد مجاز آلاینده ها از بازار صادراتی خوبی نیز برخوردار شده
است.