نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

طرح آموزش های مهارتی خانه به خانه در روستاهای منتخب استان اجرا خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=472167کپی به کلیپ‌بورد

طرح آموزش های مهارتی خانه به خانه در روستاهای منتخب استان اجرا خواهد شد

 بابایی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان در روز یکشنبه 4 اردیبهشت ماه در راستای تعامل و همکاری بیشتر با حمزه کرایلو سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان، حمزه کرایلو سرپرست اداره کل گفت: اگر می خواهیم با فقر مطلق مقابله و ریشه کن کنیم باید با برنامه ریزی و مطالعه راهکارهایی را برای برون رفت از این معضل با نگاهی ویژه به مهارت آموزی افراد جامعه این کار بزرگ را انجام دهیم.
وی افزود: طرح آموزش های مهارتی خانه به خانه روستائیان در چند روستای منتخب با توجه به نیاز آموزشی هر روستا اجرا خواهد شد.
کرایلو در بخشی دیگر گفت: کارگروهی متشکل از کارشناسان دو دستگاه به منظور عملیاتی کردن تفاهم نامه ملی و همچنین تهیه توافق نامه استانی برای ارائه آموزش های مهارتی به جامعه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکیل خواهد شد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان بیان کرد: به منظور ارائه آموزش های مهارتی به افراد و گسترش این آموزش ها از طریق هم افزایی، ظرفیت ها و امکانات دو دستگاه شناسایی شود.
بابایی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در این نشست گفت: آموزش های مهارتی می تواند کمک موثری در توانمندسازی افراد و همچنین ریشه کن کردن فقر مطلق نقش مهمی را ایفا کند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار