طرح بهبود کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان گلستان کلید خورد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=479784کپی به کلیپ‌بورد
طرح بهبود کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان گلستان کلید خورد
 معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: با حضور معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان کشور و هیأت همراه از شرکت کشتارگاه صنعتی طیور گلستان بازدید بعمل آمد و اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان گلستان  هدفگذاری شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان، علی اصغر اصغری گفت: طرح ارتقایکیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان گلستان یک طرح ملی است و در راستای صیانت از حقوق شهروندی و بهبود کیفی، بهداشتی گوشت به گروه‌های A،B و A+ درجه بندی می شوند که کشتار گاه طیور گلستان در شهرستان بندرترکمن موفق به کسب این کیفیت شده است .
اصغری بیان کرد: این رتبه بندی سبب تجهیز کشتارگاه ها به خط ۲ می‌شود، همچنین پس از کشتار تمام امحا و احشاء مرغ با دستگاه تخلیه شده و آلودگی‌های محیطی توسط خط ۲ کاهش پیدا می‌کند که در نتیجه افزایش کیفیت و ماندگاری مرغ را به دنبال خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تجهیز کشتارگاه‌ها هزینه سنگینی به دنبال دارد در نتیجه این طرح در حال حاضر تا پایان سال تشویقی خواهد بود تا سایر کشتارگاه ها نیز تجهیزات خود را ارتقا دهند، اما اکنون با توجه به شرایط حاکم بر بازار و مشکلات تحریم‌ها ممکن است کشتارگاه‌های رتبه Bبه سرعت به سطح A نرسند.
اصغری در خصوص صادرات گوشت مرغ از استان گلستان گفت: از دیگر مزایای رتبه بندی A قابلیت صادرات به خارج از کشور است که از طریق این کشتارگاه طیور گلستان می‌توان مرغ تولیدی رتبه A را به خارج از کشور و سایر استان‌ها ارسال کرد.
استان گلستان دارای 900 واحد مرغداری صنعتی و 14 کشتارگاه صنعتی طیور می باشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار