فرزندان بهزیستی با ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای آشنا شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=440834کپی به کلیپ‌بورد

فرزندان بهزیستی با ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای آشنا شدند 

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی گلستان؛ مریم معصومی معاون امور اجتماعی بهزیستی گلستان از حضور فرزندان خانه‌های کودکان و نوجوانان سازمان در زورخانه های استان خبرداد.

وی افزود: ورزش پهلوانی بعنوان یکی از اصیل ترین ورزش‌های ایران باید مورد توجه نسل‌های جوان و آیندگان این سرزمین منتقل شود که این امر با حمایت مسئولین و خانواده میسر است.

معصومی تصریح کرد: همکاران ما بعنوان مربیان و راهنمایان فرزندان تحت سرپرستی باید با ترویج فرهنگ اصیل ایرانی، اسلامی آینده ایرانمان را تضمین کنیم.

معاون امور اجتماعی بهزیستی گلستان اظهار داشت: هویت ایرانی در تمام زمینه ها مورد توجه بوده و ما وظیفه توسعه آن را داریم.

وی ادامه داد: ورزش پهلوانی بعنوان یک سنت و فرهنگ در مراکز معاونت اجتماعی بهزیستی باید نهادینه شده و در این خصوص برنامه ریزی‌هایی شده است.

معصومی درخصوص اجرای این برنامه گفت: امسال طی هماهنگی های صورت گرفته به مدت یک هفته فرزندان خانه‌های کودکان و نوجوانان بهزیستی گلستان با حضور در زورخانه‌های استان با این ورزش و فرهنگ آن آشنا شدند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی گلستان همچنین با اشاره به هدف اجرای این برنامه ادامه داد: فرهنگ پهلوانی که نماد آن مولای متقیان است در جامعه هدف بهزیستی و روحیه مددکارانه همکاران ما مصداق شده و وظیفه داریم برای حفظ آن و همچنین نمایش ایرانی قوی در تمام عرصه ها تلاش کنیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار