سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

فرماندار مینودشت بر تقویت ایجاد اشتغال در بین مدد جویان بهزیستی تأکید کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=233347کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار مینودشت بر تقویت ایجاد اشتغال در بین مدد جویان بهزیستی تأکید کرد

 فرماندار مینودشت در بازدید از اداره بهزیستی شهرستان مینودشت گفت: تقویت ایجاد اشتغال در بین مددجویان بهزیستی بسیار حائز اهمیت است.

اسرافیل وزیری افزود: با کمک دستگاه های ذیربط بخصوص اداره فنی و حرفه ای که آمادگی خود را اعلام کرده است مدد جویانی که از لحاظ جسمانی تا حدودی مشکل دارند می توانند با شناسائی کامل و توان خود در حرفه های مختلف به کسب مهارت بپردازند .

وی افزود: چنانچه این افراد به این حرفه ها تشویق شوند بسیاری از مشکلات خانوادگی و معیشتی آنان حل می شود.

وی یاد آور شد: تلاش شود تا کلاسهای مشاوره خانواده از سوی بهزیستی ، آموزش وپرورش ، بهداشت و دیگر ارگان های ذیربط در خصوص نحوه بهتر زیستن را با همکاری یکدیگر گسترش دهند.

دراین بازدید کاوسی رئیس بهزیستی مینودشت از اهداء تسهیلات بانکی به مدد جویان بهزیستی خبر داد و گفت: درمینودشت 16 مهد کودک و 3000 نفر افراد تحت پوشش بهزیستی قرار دارند وتا کنون برای 75 نفر از افراد تحت پوشش مسکن مهر تهیه شده است .

فرماندار مینودشت بر تقویت ایجاد اشتغال در بین مدد جویان بهزیستی تأکید کرد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار