دومین مانور سراسری ایمنی و زلزله در خانه های هلال همزمان با گرامیداشت سالروز واقعه زلزله بم و روز کاهش اثرات بلایای طبیعی در سراسر استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، فرهاد میقانی با اعلام این خبر گفت: همزمان با پنجم دی ماه سالروز زلزله بم دومین مانور سراسری زلزله خانه های هلال در 12 شهرستان استان با شعار ایران آماده انجام شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: اجرای این مانورها و تمرین مستمر می تواند در تقویت آمادگی جهت رویارویی با حوادثی چون زلزله مؤثر باشد. کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، افزایش آگاهی مردم، ایجاد آمادگی برای انجام واکنشهای صحیح و سریع در برابر زلزله و ایجاد فرهنگ ایمنی از اهداف این مانور به شمار می رود.
وی خاطر نشان کرد: از دیگر برنامه های استان برای ایجاد آمادگی در برابر زلزله برگراری دوره های آموزشی، برپایی نمایشگاه تجهیزات، برگزاری کنفرانس های خبری و رادیویی، تبلیغات محیطی و شهری و… است که تا 15 دی ماه ادامه دارد.