نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

مدیرکل استاندارد گلستان: در گلستان شاهد عدم تناسب آرد مصرفی با نان پخته شده هستیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=324600کپی به کلیپ‌بورد

مدیرکل استاندارد گلستان: در گلستان شاهد عدم تناسب آرد مصرفی با نان پخته شده هستیم

مدیرکل استاندارد گلستان گفت: از حدود 250 نانوایی در شهرهای گرگان و گنبد بازرسی کرده ایم که نتایج بازرسی نشان می دهد 40 درصد نانوایی ها تناسب آرد مصرفی با نانی که به مردم عرضه می شود را رعایت نمی کنند.

محمود فرمانی در جمع اعضای کارگروه استاندارد سازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات استان گلستان افزود: عدم تناسب آرد و نان هم باعث هدررفت منابع می شود هم از ارزش غذایی نان می کاهد.

دبیرکارگروه استانداردسازی گلستان گفت: مردم به عنوان مثال به سراغ نان سنگک می روند چون فکر می کنند آرد مورد مصرف در این نان، غنی تر و کامل تر از آرد دیگر نانهاست.

در این جلسه که با حضور مدیرکل دفتر فنی استانداری گلستان برگزار شد مصوب شد مرکز بهداشت استان با چاپ بروشورها یا بنرهایی در نانوایی ها و در معرض دید مشتریان نانوایی، ضرورت استفاده از آرد متناسب در تهیه هر نان را از لحاظ ارزش غذایی و نیز سلامتی به مردم یادآور شوند تا چنانچه استفاده از آرد سفید در تهیه نان های سبوس دار بنا به تقاضای مشتری صورت می گیرد، با کاهش این تقاضا از سوی مردم به انطباق آرد و نان کمک شود.

نماینده دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز در این جلسه خواستار شد نانوایی ها برای عرضه نان سبوسدار از سبوس های خوراکی، دارای ارزش غذایی و دارای پروانه ساخت استفاده نمایند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار