علی یازرلو در دیدار با فرماندار شهرستان کلاله در رابطه به نقش و اهمیت دهیاران در حوزه رسانه گفتگو کرد.
وی طی گزارشی که در این گفتگو ارائه کرد افزود: در فاصله یک ماه گذشته که اخبار دهیاری ها را فعال کرده ایم، تا کنون 80 دهیار از سراسر استان اخبار حوزه روستای خود را به لحظه در سایت استانداری قرار می دهند.
وی ادامه داد: بصورت شهرستانی در سراسر استان با دهیاران فعال عرصۀ رسانه جلساتی برگزار کرده ایم که بازخورد خوبی داشته است.
وی همچنین در مورد نسخه اندروید سایت استانداری گفت: این نسخه تا کنون 5 هزار عضو دارد که با برنامه ای که پیش رو داریم و فعالیت دهیاران این تعداد اعضا را تا پایان سال به 15 هزار نفر خواهیم رساند.
وی در رابطه با امکانات این نرم افزار گفت: این نرم افزار قابل اجرا برای تمام گوشی های اندروید می باشد و هر 10 دقیقه یک بار تمام اخبار منتشر شده در سایت استانداری را به همه اعضاء ارسال می کند.