تیم گرگان عنوان قهرمانی مسابقات ژیمناستیک پسران المپیاد ورزشی استان گلستان را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی ورزش و جوانان گلستان، مسابقات ژیمناستیک نخستین دوره المپیاد ورزشی استان گلستان عصر پنجشنبه در سالن لاله گرگان به پایان رسید که تیم میزبان با کسب ۱۲۸.۹۰۰ امتیاز موفق به کسب عنوان قهرمانی شد و تیمهای گنبدکاووس با ۶۶.۴۰۰ امتیاز و آزادشهر با ۵۰.۹۵۰ امتیاز به ترتیب مقامهای دوم و سوم را کسب کردند.
در این رقابتها ۶۰ ورزشکار از تیمهای گرگان، گنبدکاووس، نوکنده، آزادشهر، بندرگز، آققلا، گمیشان و علی آباد کتول در سه بخش حرکات زمینی، خرک حلقه و قارچ به رقابت پرداختند که در بخش حرکات زمینی، احسان فراهی از گرگان قهرمان شد و محمدصالح سعادتی از گنبدکاووس و سالار مقصودی از گرگان عنوانهای دوم و سوم را به دست آوردند.
در بخش خرک حلقه، محمدامین درویش محمدی از گرگان موفق به کسب عنوان قهرمانی شد و طاها پیرا از گنبدکاووس و صدرا آقامحمدی از گرگان به ترتیب دوم و سوم شدند.
در پایان احسان فراهی، طاها پیرا و محمدصالح سعادتی به ترتیب عنوانهای اول تا سوم قهرمان قهرمانان را به دست آوردند.
نخستین دوره المپیاد ورزشی گلستان اجلاسیه چهارهزار شهید استان با شرکت دوهزار و ۵۰۰ ورزشکار دختر و پسر در ۱۰ رشته تکواندو، بدمینتون، والیبال، دوومیدانی، کشتی، بسکتبال، کاراته، فوتبال، ژیمناستیک و تنیس روی میز به میزبانی ۱۷ بخش و شهرستان در رده سنی نوجوانان در حال برگزاری است.