مشارکت مردمی در ساخت و ساز و نگهداری راه‌ها امری خيرخواهانه محسوب می‌شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=316705کپی به کلیپ‌بورد

مشارکت مردمی در ساخت و ساز و نگهداری راه‌ها امری خيرخواهانه محسوب می‌شود

 مدیرکل راه و شهرسازی گلستان اعلام داشت: همچنان که حمایت مردمی برای ساخت مسجد و مدرسه مشمول کار ثواب و خیر می‌باشد، مشارکت خیرین برای ساخت و نگهداری راه‌های اصلی و روستایی نیز موجب بهره‌مندی جامعه از راه مناسب شده و سبب ایجاد حیات دوباره، توسعه و خودکفایی سطح استان خواهد بود.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، «مهندس ابراهیم مبارک‌قدم» با اشاره به این نکته افزود: مشارکت عامه مردم در پیشبرد اهداف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارای اهمیت ویژه بوده و همین تلاش و تعاون است که باعث می‌شود توسعه و پیشرفت پایدار و ماندگار در کشور ایجاد شود.

رییس شورای هماهنگی مدیران راه و شهرسازی گلستان اضافه کرد: هم اکنون در بسیاری از شهرها و استان‌های کشور راهسازی با مشارکت جدی خیرین انجام می‌شود که متاسفانه این امر در استان گلستان بسیار کم‌رنگ است.

مبارک‌قدم با بیان این که استان گلستان همواره در امر خیر مشارکتی و مردمی جزو استان‌های پیشرو در کشور بوده تاکید کرد: امید داریم با مشارکت مردم محلی و خیرین بتوانیم سطح خدمات ارایه شده در امر ساخت، تعریض، بهسازی و ایمن‌سازی راه‌ها، به ویژه راه روستایی را تا حد قابل توجهی افزایش داده و موجبات رشد و توسعه مناطق محروم را فراهم نماییم.

این مقام مسئول ضمن استقبال از مشارکت‌های بومی جهت بهسازی و مناسب‌سازی راه‌های روستایی گفت: راه و شهرسازی استان آمادگی کامل دارد تا با خودیاری ساکنان مناطق روستایی استان که نیازمند بهسازی راه دسترسی روستای خود هستند، اقدام و حمایت لازم جهت انجام پروژه مورد نظر را انجام دهد.

مبارک‌قدم همچنین با اشاره به فعالیت انجمن خیرین راهسازی بیان داشت: مردم به راحتی می‌توانند عضوی از این انجمن باشند. در حوزه راهسازی هیچ‌گونه ابهامی بابت هزینه‌ها وجود ندارد و یک خیر می‌تواند پیمانکار مورد نظر خود را انتخاب و منصوب نماید. اداره راه و شهرسازی هم بر روال فنی و اداری موضوع نظارت می‌کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی با ارایه توضیحاتی در خصوص بسترهای مشارکت مردمی در حوزه راه و شهرسازی عنوان کرد: مشارکت در ساخت راه‌ها، توسعه حمل و نقل زمینی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده و سکونتگاههای غیر رسمی، از جمله محورهای زمینه‌ساز توسعه در بخش راه و شهرسازی می‌باشند.

مدیرکل راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: وزارت راه و شهرسازی در اجرای وظایف قانون برنامه پنجم و بر اساس قوانین بودجه سنواتی و به منظور گسترش مشارکت‌های مردمی در احداث و نگهداری راه‌های روستایی دارای مجوز، بررسی و کنترل مطالعات و نقشه‌های اجرایی، همکاری در تامین زمین محل اجرای پروژه، تامین مصالح و کنترل و نظارت فنی در حین عملیات اجرایی را برای اجرای طرح‌های مورد نظر به عهده می گیرد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار