مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان با اعلام اینکه متوسط نرخ آموزشهای مهارتی بانوان در کشور 28 درصد است گفت: نرخ آموزشهای مهارتی بانوان در استان گلستان 31 درصد می باشد.
ابوالفضل تیرانداز در بازدید از سومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان که با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان برگزار شد، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان گلستان در دو سال اخیر توانست نرخ آموزشهای مهارتی بانوان را از 20 درصد به 31 درصد ارتقاء دهد.
وی اولویت آموزشهای فنی و حرفهای را در اشتغال خانگی و بازارمحور ذکر کرد و افزود: بازارمحوری تولیدات غیرکارخانهای یکی از ابزارهای توسعه اشتغال پایدار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان اضافه کرد: بعد از آنکه نظام جامع آموزش مهارت و فناوری در کشور تأیید شد، دستگاههایی که مباحث آموزشهای مهارتی را کنترل و نظارت میکردند، به همگرایی رسیدند.
تیرانداز با اشاره به بسته سیاستی اجرایی دولت بر مبنای توسعه اشتغال پایدار خاطرنشان کرد: یکی از راهبردهای دولت، بازارمحور بودن و تولیدات غیرکارخانهای است.
وی در خصوص مهمترین زنجیرههای بازارمحوری گفت: آموزش، تولید، بازاریابی و فروش باید قبل و بعد از تولید مورد توجه قرار گیرد که آموزش و تولید در حوزه دانشگاه علمی کاربردی و آموزشهای مهارتی اتفاق افتاده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان ادامه داد: برگزاری نمایشگاه هایی در زمینه بازاریابی و فروش محصولات نقش موثری دارد تا افراد بتوانند بازار کار را شناسایی کرده و تولیدات خود را به بازار عرضه کنند.
تیرانداز توجه به تولیدات غیرکارخانهای را یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه برای اینکه خانوارها را در اقتصاد دخیل کنیم تا افزایش نرخ مشارکت اقتصادی داشته باشند اقدام خوب و مهمی است.
وی یادآور شد: در سنوات گذشته شاهد برگزاری چنین نمایشگاهی در ایامالله دهه فجر بودیم و تمامی بانوانی که در زمینه مشاغل خانگی غرفه داشتند هماکنون مستقیماً با بازار فروش سروکار دارند و حلقه بازار را کامل کردند.
تیرانداز با اشاره به اینکه ادارهکل آموزش فنی و حرفهای امسال با 7 غرفه در این نمایشگاه حضور دارد، تصریح کرد: مشاغل خانگی، زیورآلات سنتی، گلهای آپارتمانی، شیرینیهای خانگی و … از جمله این غرفهها است.