نشست فرماندار کلاله با دکتر فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=579253کپی به کلیپ‌بورد

نشست فرماندار کلاله با دکتر فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان

محمد حمیدی فرماندار کلاله به دیدار دکتر فاضل رییس دانشگاه علوم پزشکی استان رفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله,محمد حمیدی فرماندار در 25 تیرماه بهمراه رییس مرکزبهداشت و درمان شهرستان با رییس دانشگاه علوم پزشکی استان دیدار کرد.
حمیدی فرماندار کلاله در این نشست در مورد کمبود پزشکان متخصص بیمارستان رسول اکرم (ص) و دستگاه سی تی اسکن بیمارستان و پروژه هایی که با مساعدت مجمع خیرین سلامت شهرستان در حال ساخت است و بقیه موارد حوزه بهداشت و درمان شهرستان بحث و گفتگو کرد.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی هم در همه موارد قول مساعدت داد و گفت:با پیگیری های انجام شده توسط فرماندار کلاله دو پزشک متخصص به کادر پزشکی اضافه شده و تا آذرماه تمام پزشکان مورد نیاز دانشگاه در بخش های مختلف تکمیل خواهد شد.
وی در ادامه افزود:در تکمیل اعتبار پروژه ها خیر ساز نیز توافقات خوبی حاصل شد تا این پروژه ها با کمک خیرین محترم به بهره برداری برسد.

 
 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار