سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نشست معاونان اداره کل و مدیران آموزش و پرورش شهرستانهای استان با نماینده ولی فقیه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=227745کپی به کلیپ‌بورد

 اعضای شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش به همراه مدیران آموزش و پرورش شهرستان های استان گلستان با آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان در آستانه بازگشایی مدارس نشست صمیمی داشتند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش، آیت الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان در این نشست گفت: دستاوردهای انقلاب بسیار زیاد است و حضرت امام خمینی (ره) با دست خالی توانست همه چیز را به وجود آورد و دنیا در حیرت ماند و این مطلب می تواند برای ما راهگشا باشد.

آیت اله نورمفیدی ضمن اشاره به اهمیت آموزش و پرورش وتربیت مدیران آینده کشور در خانواده و آموزش و پرورش گفت: شخصیت بچه ها در خانه و مدرسه ساخته می شود ؛ پس معلمین باید با دلسوزی و علاقه مندی و اخلاق و محبت و تکریم دانش آموزان ، به شکل گرفتن شخصیت بچه ها کمک کنند. تا مدیران آینده دارای شخصیت های مثبت جامعه باشند و بتوانند با هیج ، همه چیز بسازند.

آیت الله نورمفیدی در ادامه بیان کرد: هر انسانی یک عمل صالح عمومی دارد مانند نماز ، روزه ، پرهیز از دروغ و غیبت و … و یک عمل صاح اختصاصی و ویژه دارد که به شغل و مسئولیت افراد بر میگردد، پس عمل صالح ویژه شما فرهنگیان تعلیم و تربیت است.

نماینده ولی فقیه ضمن بیان اینکه مشکلات و کمبود ها نباید موجب یاس و ناامیدی در معلمین گردد گفت: آدم زرنگ بایدطوری کارکند که از دو جا مزد بگیرد هم از دولت و هم از خدا.در ادامه افزود:اگر می خواهید به انقلاب و کشور کمک کنید و افتخار این برهه از تاریخ را به نام خود ثبت کنید باید با تمام توان کار انقلابی کنید و از توان انسانی خود استفاده نمائید.

محمد رضا وطنی مدیر کل آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش با چالش های مختلفی روبروست ، یکی از آن چالش ها مشکلات اقتصادی آموزش و پرورش و دیگری مازاد نیرو در مقطع متوسطه و کمبود نیرو در مقطع ابتدایی است.

وطنی ضمن اشاره به اینکه حدود 99درصد اعتبارات آموزش و پرورش صرف حقوق پرسنل می گردد افزود:در تلاشیم تا مشارکت سایر دستگاههای اجرایی و مردم را در آموزش و پرورش گسترش دهیم و منابع درآمدی را تحقق و توسعه دهیم. و از منابع در جای خودو به مقدار لازم استفاده کنیم.

وطنی در خاتمه گفت:دو برنامه خاص در سال تحصیلی 94-93 در دستور کار آموزش و پرورش استان قرار دارد؛ یکی احیاء دارالقرآن ها در 14 شهرستان و دیگری پیشگیری از آسیب هایی که به معلمان ، خانواده و دانش آموزان وارد می شود . چون درمان سخت تر از پیشگیری است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار