فرماندار کلاله در جلسه برنامه ریزی هفته زن گفت: نظام تعلیم و تربیت جامعه در دست بانوان است.
به گزارش روابط عمومی فرماندار کلاله در این جلسه که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن برگزار شد فرماندار کلاله ضمن تبریک این روز گفت : انشالله بتوانیم با تاسی از سبک زندگی دخت نبی مکرم اسلام (ص) به سوی زندگی اسلامی گام برداریم.
برزگر در ادامه افزود : نظام تعلیم و تربیت فرزندان به دست بانوان است و هرچقدر این الگو در بین خواهران تقویت شود به طبع آن جامعه موفق تری خواهیم داشت .
معاون آموزش و پرورش گفت : انشالله بتوانیم الگوی فاطمی برای فرزندان و دخترانمان باشیم و رفتار و کردار حضرت فاطمه (س) را الگوی کارهای خود قرار دهیم.
در ادامه خانم سرخوش عضو شورای شهر گفت : در وصف مقام زن هرچه صحبت کنیم کم است و امسال را با نام فاطمه آغاز کردیم و انشالله تا پایان سال سیره و منش فاطمی داشته باشیم.
در ادامه مشاور امور بانوان فرماندار به ارائه نکات و موارد قابل اجرا در هفته زن پرداختند و خواستار اهتمام جدی بانوان در برگزاری باشکوه این همایش شدند .
میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن از روز جمعه 21 فروردین آغاز می شود و مراسم متمرکز شهرستان در محل فاطمیه شهرستان برگزار میشود.