نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

نقد ملی کتاب پیرزن و دزدها با حضور نویسنده در گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=264391کپی به کلیپ‌بورد

 جلسه نقد و بررسی کتاب پیرزن و دزدها اثر استاد جعفر ابراهیمی (شاهد) در سالن اجتماعات کتابخانه میرفندرسکی گرگان با حضور نویسنده اثر و فعالین فرهنگی و منتقدین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گلستان، حضور جعفر ابراهیمی متخلص به شاهد که با سرودن شعر: خوشابه حالت ای روستایی… سالهاست که دردل ما جا باز کرده دراستان گلستان برای اهل فرهنگ و مجموعه کتابخانه ها و کتابخوانان اتفاقی خجسته بود.

نویسنده کتاب پیرزن و دزدها نشستی صمیمانه نیز با سرپرست اداره کل داشت.

رضا قوانلو سرپرست اداره کل با یاد آوری حال و هوای شعرکودکانه استاد به ایشان گفت: ما سالها با این شعر زندگی کردیم و خاطره داریم. این شعر برای ما تداعی کننده خاطرات بسیاری است.

جعفرابراهیمی با ابراز خرسندی از حضور دراستان گلستان گفت: خیلی ها این روزها به من می گویند این شعر چقدر با حال و هوای این روزها مطابقت دارد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار