سرپرست معاونت عمراني استانداري گلستان گفت : تعيين اولويتهاي دستگاهي در حوزه مديريت بحران ميتواند مسير را براي اجراي بهتر برنامهها و هزينه بهينه اعتبارات حوادثي فراهم سازد.
«مهندس رضا مروتي» در جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان گلستان با تاكيد بر تقويت هماهنگي بين دستگاههاي عملياتي استان متذكر شد: مديريت بحران يك فرآيند جمعي است و بايد بين اجزاي اين شاكله، تواما تعامل و هماهنگي برقرار باشد.
وي ادامه داد: با همراهي و همدلي در چهار چرخه مديريت بحران «پيشگيري، آمادگي، مقابله، بازسازي و بازتواني» و نظارت جدي فرمانداران و دستگاههاي اجرايي بر پروژههاي حوادثي و تجهيزات مقابله با بحران ميتوان چشمانداز اميدواركنندهاي را در اين عرصه ترسيم كرد.
وي در پايان بر حضور مداوم، منظم و به موقع دستگاههاي اجرايي استان در تمامي جلسات حوزه عمراني استانداري به ويژه مديريت بحران تاكيد كرد و افزود: چنانچه مدير شخصا دعوت شود، حتما خود مدير در جلسه حضور يابد.
مروتي در ادامه با بيان اينكه لايروبي و پاكسازي رودخانههاي استان بايد در دستور كار آب منطقهاي گلستان و شهرداريهاي تابعه استان باشد اظهار داشت: ايمنسازي و ديوارهسازي رودخانههاي استان نيز از جمله پروژههاي اولويتدار استان است كه دستگاه متولي بايد آن را مورد توجه جدي قرار دهد.
سرپرست معاونت عمراني استانداري گلستان خاطرنشان كرد: اين موضوعات از دغدغههاي مهم استان در حوزه مديريت شهري است و شخص استاندار نيز تاكيد و توجه خاصي به اين موارد دارد و يقينا بيتوجهي به اين حوزه ايجاد بحران ميكند.
مروتي همچنين با اشاره به بيتوجهي به الزامات فني در برخي مناطق گرگان تصريح كرد: با وجود آنكه مناطق زيباشهر، حوزه دادگستري، امام رضا(ع) و بلوار صياد شهر گرگان در طرح جامع تفصيلي مورد توجه قرار گرفته است، اما متاسفانه باز هم شاهد خاكبرداري عميق در اين مناطق هستيم.
وي ادامه داد: انتظار ميرود دستگاههاي متولي با جديت اين موضوع را مورد توجه و نظارت قرار دهند و نگذارند اين كار غيراصولي موجب ريزش آوار و تخريب سازههاي مجاور شود.
قائم مقام شوراي هماهنگي مديريت بحران استان گلستان با اشاره به بودجه محدود مديريت بحران استان تصريح كرد: چشمانتظار اعتبارات مديريت بحران نباشيد اين كمكها امدادي است و سعي كنيد بدون توجه به اين اعتبار، وظايف محوله خود را در حوزههاي پيشگيري، مقابله و بازسازي به انجام برسانيد.