واگذاری انشعاب رایگان گاز به مددجویان تحت پوشش استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=476783کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از واگذاری انشعاب رایگان گاز به مددجویان تحت پوشش استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان، علی طالبی با بیان خبر فوق گفت: درراستای مسئولیت اجتماعی وحمایت ازاقشارمحروم وکم بضاعت برای سال جاری نیزروند واگذاری انشعاب رایگان گازبه مددجویان تحت پوشش استان همچنان ادامه دارد.

وی افزود: این موضوع همچون سنوات گذشته  برای سال جاری نیزدربرنامه این شرکت قرارداشته ومددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی استان می توانند از این فرصت استفاده کنند.
طالبی با یادآوری این نکته که انشعاب رایگان تنها به مددجویانی تعلق می گیرد که تاکنون ازامتیاز انشعاب گازرایگان بهره‌مند نشده اند خاطرنشان کرد:عزیزان تحت پوشش نهادهای حمایتی که این فرصت شامل حال آنها می شود می‌توانند پس ازدریافت معرفی‌نامه ازنهاد مربوطه و ارائه آن به ادارات گاز استان برای یکبار ازامتیاز اشتراک گاز رایگان بهره‌مند شوند.
مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان اظهارداشت:درسال گذشته تعداد 940 انشعاب رایگان به مددجویان  واگذارشد که ازاین تعداد  465 مورد مربوط به کمیته امداد امام خمینی (ره) و 475 مورد  نیز مربوط به بهزیستی می باشد.
 گفتنی است دراستان گلستان  تاکنون نزدیک به 610 هزارمشترک ازنعمت گازطبیعی برخوردارهستند.   

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار