مدیر کل راه آهن شمال شرق 2 از ورود درزین نو به خطوط ریلی این اداره کل خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راه آهن شمال شرق 2، محمد رضا قربانی گفت : درزین ورودی به منظور سرویس دهی و اعزام کارشناسان و کارگران به طول خط ، انجام کمیسیون های میدانی ، تشریفات و بازدید و در مواقع اضطراری اعزام برای انجام امور تعميرات احتمالی و بازرسي خطوط ريلي طراحي و مورد استفاده قرار می گیرد.
وی عنوان کرد : طراحي کابين ( اتاق ) اين درزين به گونه اي است که راننده و سرنشينان در محيطي کاملاً راحت ، استاندارد و با قدرت ديد و مانور بالا و با رعایت گاباری خط با دربهای مناسب و داشتن قابلیت سوار و پیاده شدن سرنشینان برای انجام مأموريت خود در آن مستقر و در طول مسیر حرکت میکنند.
وی ادامه داد : این دستگاه ( درزین ) که توسط متخصصان کشور عزیزمان ایران اسلامی ساخته و همه آزمایشهای فنی مربوطه را با موفقیت پشت سرگذاشته است، نوع کاربری آن مسافری وبصورت خود کششی قابل حرکت به دو سمت و مورد بهرهبرداری در خطوط ایران طراحی و از لحاظ تجهیزات ایمنی داخل کابین نیز دارای کپسول آتش نشانی ، جعبه کمک های اولیه وبرخی از موارد رفاهی دیگر نیز می باشد.
وی اضافه کرد : با ورود این درزین به خطوط ریلی اداره کل راه آهن شمال شرق 2 یکی از نیازهای اولیه این حوزه دربازدید و کمیسیون ها مرتفع گردید و بصورت بهینه مورد استفاده قرار میگیرد.