هم زمان با آغاز فصل زمستان کانون پرورش فکری شهرستان دلند، دومین جشنواره ی پیشینه ی شهر من را در قالب نمایشگاهی از نان ها و شیرینی های محلی با همکاری آموزشگاه های دخترانه ی بعثت، 22 بهمن و موسسه ی فرهنگی هنری ترنم در مدرسه ی بعثت برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، در این جشنواره که با هدف معرفی توانمندی و ظرفیت های کانون و ضرورت توجه به آداب و رسوم بومی محلی با حضور اعضا، دانش آموزان و اولیای آن ها و هم چنین معاون آموزش و پرورش شهرستان رامیان، کارشناسان ارزیابی عملکرد و تغذیه درمانگاه شهرستان دلند برگزار شده بود، تعداد 90 نفر از شرکت کنندگان با پخت انواع نان، شیرینی و غذاهای محلی هنرنمایی کرده و به رقابت پرداختند.
در این برنامه، نصیری معاون آموزشی آموزش و پرورش شهرستان دلند ضمن تشکر از همکاری مربیان کانون پرورش فکری دلند با مدارس این شهرستان، از خانواده ها خواست جهت کشف و پرورش استعداد و پیشرفت تحصیلی فرزندانشان، آن ها را به عضویت کانون در آورند.
گفتنی است، پس از داوری انجام شده 8 نفر از شرکت کنندگان به عنوان برگزیده انتخاب و نحوه ی پخت نان ها و غذاهای محلی توسط آن ها به حاضرین توضیح داده شد.
قصه گویی عضو ارشد و یکی از مادران اعضا، تقلید صدای عضو نوجوان مرکز، اجرای مسابقه بین دانش آموزان و پخش فیلم مستند “سمنو” از دیگر برنامه های جنبی این جشنواره بود.