نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ،آرد و نان شهرستان آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=352299کپی به کلیپ‌بورد

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ،آرد و نان شهرستان آق قلا

صبح
امروز دوشنبه 20 شهریور ماه ، چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان
آق قلا به ریاست “امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور اعضای این کارگروه پيرامون
مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارت بر واحدهاي خبازی شهرستان در سالن
اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به
گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ، “امانگلدی ضمیر” در این جلسه
ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء کیفت آرد و نان در شهرستان اظهار داشت : نان اصلی ترین جزء
از سبد غذایی خانوار می باشد که مردم تقریبا همه روزه با آن سرکار دارند و می طلبد
که تمهیداتی اتخاذ گردد که کیفیت نان در شهرستان از وضعیت موجود به حد مطلوب ومورد
رضایت مردم ارتقاء پیدا کند .

فرماندار
شهرستان آق قلا ، ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد ، تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد
بالا ، نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان ، لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان
توسط خبازان ، ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی را از مهم ترین عوامل
در ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دانسته و از اعضای این کارگروه خواست تا با تعامل و
همکاری با یکدیگر در جهت عملی شدن این موارد تلاش کنند .

رئیس
کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان آق قلا با اشاره به هماهنگی بعمل آمده با مراجع
ذیربط ، خواستار برخورد قانونی با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول
در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت
مصرف کنندگان محسوب می شود شد.

“ضمیر”
از دستگاههای عضو این کارگروه خواست نسبت به خرید و فروش مجوزهای نانوایی دولتی و آزاد
پز نظارت و حساسیت ویژه داشته باشند و بر نظارت مستمر بر تولید آرد با کیفیت بهتر توسط
کارخانجات آرد و توزیع مناسب آن بین خبازیهای شهرستان تاکید کرد.

  

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ،آرد و نان شهرستان آق قلا

 

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ،آرد و نان شهرستان آق قلا

 

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ،آرد و نان شهرستان آق قلا

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار