نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

کارگاه آموزشی مددکاری اجتماعی با حضور رئیس انجمن مددکاران ایران

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=256442کپی به کلیپ‌بورد

کارگاه آموزشی مددکاری اجتماعی با حضور رئیس انجمن مددکاران ایران

 معاونت اجتماعی بهزیستی استان به منظور ارتقاء و تعمیق سطح دانش فردی وحرفه ای مددکاران اجتماعی استان ، کارگاه آموزشی 2 روزه را از 20لغایت 21خردادماه با حضورسیدحسن موسوی چلک- رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور و مدرس دوره آموزشی و شرکت بیش از40تن ازمددکاران شاغل دربخش های دولتی وغیردولتی استان درمحل سالن آموزش بهزیستی گلستان برگزار نمود.

 

دراین مراسم مدیرکل بهزیستی استان ضمن تقدیراز مددکاران درخصوص تدوین سند جامع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی استان ،هرگونه هزینه کردن برای آموزش را نوعی سرمایه گزاری برای آینده عنوان نمود.

خانم رحمانی  با تاکید بر استفاده ازفرصت های آموزش مددکاری وآمادگی تهیه امکانات آموزشی ، ابراز امیدواری نمود تا این دوره های آموزشی بطور مداوم ومستمر برگزارشود.

رئیس انجمن مددکاران ایران ضمن تحلیلی کوتاه ازوضعیت اجتماعی ایران وبا اشاره به  تدوین تعریف جدید جهانی مددکاری اجتماعی که در نشست عمومی فدراسیون جهانی و مجمع عمومی انجمن بین المللی مدارس مددکاری اجتماعی به تصویب رسیده است، گفت: مددکاری اجتماعی یک حرفه کاربردی و رشته تحصیلی دانشگاهی است که توسعه و تغییر اجتماعی، انسجام اجتماعی و توانمندسازی و آزادسازی افراد را تسهیل می‌کند. اصول عدالت اجتماعی، حقوق بشر، مسئولیت جمعی و احترام به تفاوت‌ها در مددکاری اجتماعی اساسی‌اند. مددکاری اجتماعی، با تکیه بر علوم اجتماعی، علوم انسانی و دانش بومی، افراد و ساختارها را در مقابله با چالش‌های زندگی و ارتقاء رفاه و بهزیستی درگیر می‌کند.

سیدحسن موسوی چلک افزود: در تعریف جدید مددکاری اجتماعی به موضوعات مهمی اشاره شده است که از جمله آنها می‌توان به جایگاه مددکاری اجتماعی به عنوان رشته علمی در  توسعه اجتماعی و تغییرات اجتماعی اشاره کرد. ضمن اینکه یکی از موضوعات بسیار مهم و اساسی در جامعه‌ استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در راستای افزایش انسجام اجتماعی است که در تعریف جدید این موضوع، مددکاران اجتماعی آن را دنبال خواهند کرد.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در ادامه به چند مولفه مهم دیگر که در تعریف جدید  مددکاری اجتماعی آمده است، اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌های مهم مسئولین  موضوع عدالت اجتماعی است که اگر زمینه برای تحقق آن فراهم شود جامعه‌ایی سالم خواهیم داشت. موضوعی که در دین مبین اسلام هم برآن تاکید شده است. بدون شک مددکاران اجتماعی با توجه به وظایف و قابلیت‌هایی که دارند می‌توانند در این زمینه کمک شایانی به جامعه انجام دهند.

موسوی چلک افزود: موضوعات دیگر از قبیل توجه به حقوق انسانی، مسئولیت اجتماعی، احترام به افراد علیرغم تفاوت‌هایی که می‌توانند داشته باشند در زمره مواردی هستند که در تعریف جدید مددکاری اجتماعی به آنها اشاره شده است.

در این راستا مددکاران اجتماعی ضمن به روز رسانی دانش تخصصی خود در کنار بهره گیری از دانش سایر رشته های علوم اجتماعی و انسانی و با توجه به ظرفیت‌های علمی بومی می‌توانند زمینه را برای ارتقای مستمر کیفیت زندگی مردم و توسعه شاخص های رفاه و سلامت اجتماعی و بهتر زیستن مردم و پیشگیری از بروز مشکلات در جامعه فراهم کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: انجمن مددکاران اجتماعی ایران تلاش خواهد کرد تا با همکاری اساتید و صاحب نظران این حوزه، دستگاه‌ها و نهاد ها و تشکل‌های مرتبط چگونگی تحقق این مولفه‌ها را در کشور بررسی کند. گر چه معتقدیم که در بسیاری از این مولفه‌ها نیاز به تولید دانش بومی داریم تا بتوانیم ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مددکاری اجتماعی را دراین حوزه‌ها(مولفه ها)بیش از پیش بشناسیم.

درادامه شرکت کنندگاه با ماموریتهای مددکاری ازجمله کمک به ارتقاءکیفیت زندگی جامعه (بهترزیستن)وتوسعه شاخص های سلامت اجتماعی ،مددکاری نوین،راهبردهای مددکاری اجتماعی آشناشدند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار