الیاس هیوه چی در مراسم گرامیداشت هفته معلم که صبح امروز در تالار فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آق قلا برگزار گردید با بیان اینکه گرامیداشت مقام معلم، پاسداشت عشق و ایثار است افزود: هفته معلم، تجلیل از کسانی است که علم را جرعه جرعه در جان ها جاری می کردند؛ خود لحظه لحظه می سوختند و با دانش خویش، جامعه را می ساختند و فردایی باشکوه را نوید می دادند.
فرماندار شهرستان آق قلا در ادامه بیان داشت: تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.
وی افزود: انسان نیز با پذیرش این مسئولیت، نام خویش را در این گروه و در قالب واژه مقدس “معلم” ثبت کرده است.
رئیس ستاد بزرگداشت مقام معلم شهرستان آق قلا گفت: دغدغه معلم همیشه این است که حیات بشر، بر مدار ارزش ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد و هیچ بیگانه ای را مجال تجاوز به فرهنگ ارزشی دین و میهن فراهم نیاید.در این مسیر خطیر، بزرگانی گام نهاده اند که نامشان بر تارک زمان می درخشد. علامه شهید استاد مرتضی مطهری (رحمته الله) از همین طایفه مقدس است که در سنگر تعلیم و تعلم، به قله های رفیعی دست یافت تا آنجا که معمار انقلاب اسلامی ـ که خود معلمی بزرگ است ـ همه آثارش را مفید می داند و بهره برداری از آنها را به همگان سفارش می کند .
همچنین در پایان این مراسم، از نونهالان تیم فوتبال استیل البرز آق قلا که در مسابقات کشوری به مقام قهرمانی دست یافتند استقبال و تجلیل گردید.