نیمه شب جمعه 13/9/94 با وزیدن بادهای شدید که منجر به طوفان شدید بر فراز استان گلستان گردید موجب بروز خسارات وآسیبهای مختلف مالی شد که با حضور به موقع تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر استان گلستان از میزان این خسارات کاسته شد.
سید رحیم میرکریمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان گلستان طی گفت و گویی با روابط عمومی استان گفت :با وزش طوفانی که در نیمه شب جمعه 13/9/94 شاهد آن بودیم شهرستان های گرگان و مینودشت استان ما را تحت تاثیر حوادث ناشی از خود قرار داد که با هوشیاری و آماده بکار بودن شبانه روزی نجاتگران همیشه در صحنه عرصه امداد و نجات جمعیت هلال احمر ، عملیات امداد رسانی از همان آغاز وزشهای طوفان شروع گردید.
میرکریمی افزود : طی گزارشهای مردمی که از شهرستانهای گرگان و مینودشت به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان گلستان رسید نجاتگران داوطلب جمعیت هلال احمرتوانستند در قالب 8 تیم به مناطق حادثه دیده اعزام شده وبه 73 نفر از همطوطنان عزیز استان ما که غریب به بیش از 14 منزل مسکونی و سایر مواردی که دچار حادثه شده بودند را در بر میگرفت خدمات خود را ارائه نمودند.