18/5 درصد واحدهای خبازی استان آزادپز شده اند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=250758کپی به کلیپ‌بورد

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان از آزاد پز شدن 18/5درصد از واحدهای خبازی استان خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان ؛ رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان در نهمین جلسه کارگروه امور گندم ،آرد ونان استان که در محل سالن اجتماعات سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و با حضور مهندس مرگدری معاون محترم برنامه ریزی واشتغال استاندار برگزار گردید ، گفت : با تصمیم هیات محترم وزیران در سال گذشته حداقل 20 درصد از واحدهای خبازی استانها باید آزادپز شوند ، که تا کنون 18/5 درصد از واحدهای خبازی استان گلستان آزاد پز شده اند ، که در مقایسه با سایر استانها در این حوزه عملکرد مطلوبی داشته ایم .

 حسینقلی قوانلو در خصوص اهداف اجرای این طرح گفت : هدف از این تصمیم دولت اصلاح کیفیت آرد، نان و گندم که با سلامت مردم در ارتباط می باشد بوده است.
وی افزود : آزادپز شدن واحدهای خبازی به این معنی است که این واحدها آرد را با قیمت آزاد و نه با نرخ های دولتی خریداری نموده و در بازار رقابت با سایر واحدهای همکار خود نان را عرضه می کنند ، و در این شرایط برای این که مشتریانشان را حفظ نمایند مجبور به ارائه نان با کیفیت مطلوب خواهند بود ، که هدف دولت در این بخش است .

 معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان نیز مجموع اقدامات کارگروه امور گندم ، آرد و نان استان را مثبت و رو به جلو ارزیابی کرد و گفت : اقداماتی که تا کنون در پی تصمیمات این کارگروه صورت پذیرفته ، منجر به ارتقاء کیفیت گندم ، آرد و نان استان شده ، و لازم است این اقدامات تداوم داشته باشد .

 علی مرگدری گفت : فرآیند توسعه ، چند بعدی و چند وجهی و بصورت مرحله به مرحله است ، و ما توقع نداریم که به یکباره وضعیت همه بخشها مطلوب شود .

 وی افزود : کیفیت گندم از خرید تا نگهداری مسئله مهمی است که باید رسیدگی شود ، و یکی از اقدامات ما در این بخش این است که ما در سال 94 به هر کارخانه با هر شرایطی گندم نخواهیم داد و باید این واحدها استانداردهای لازم را داشته باشند .

 مرگدری گفت : در بحث گندم نیز باید نهایت دقت صورت پذیرد و با انجام اقدامات لازم گندمی با کیفیت تولید و در اختیار کارخانجات آرد قرار گیرد .

 وی آموزش را نیز از جمله مباحث مهم در افزایش کیفیت نان دانست و افزود : لازم است اداره کل غله و اتحادیه خبازان نسبت به برگزاری منظم و مستمر دوره های آموزشی ویژه خبازان در طول سال اقدام نمایند .

 گفتنی است در این جلسه ریاحی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان گزارشی از اقدامات صورت گرفته پیرامون انبار گردانی از مراکز نگهداری گندم و برنامه های این اداره کل در بحث خرید تضمینی گندم و ذخیره سازی آن ارائه نمود .


  

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار