سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

190 کیلومتر از بزرگراهها و راههای شریانی گلستان روشنایی دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=451832کپی به کلیپ‌بورد

 رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: از مجموع 308 کیلومتر بزرگراه و 750 کیلومتر راه اصلی استان، در 190 کیلومتر آن روشنایی برقرار است.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حمل و نقل جاده ای استان گلستان؛ سلیم اصغری افزود: در سال جاری حدود 60 کیلومتر از مقاطع سرقتی روشنایی رفع و در این مقاطع مجدد روشنایی برقرار و همچنین شبکه فرسوده روشنایی گرگان-گلوگاه و گردنه خوش ییلاق به طول ۳۰ کیلومتر با اجرای کابل خودنگهدار بهینه سازی و تحویل پیمانکار شد.

به گفته وی، اجرای روشنایی در محورهای بزرگراهی، اصلی، شریانی و نقاط برفگیر و مه گیر در اولویت قرار دارد.

اصغری ادامه داد: برنامه سال 1401 اداره کل جهت روشنایی محورهای استان، احداث و بهره برداری ۲۱ کیلومتر روشنایی بوده که تاکنون ۲ کیلومتر از آن بهره برداری و ۱۹ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در حال انجام است.

اصغری، مهمترین چالش در بحث روشنایی راهها را سرقت تجهیزات روشنایی و فرسوده بودن شبکه روشنایی محور گرگان-گلوگاه دانست.

طول راههای استحفاظی گلستان 5250 کیلومتر است.

 

 

190 کیلومتر از بزرگراهها و راههای شریانی گلستان روشنایی دارد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار