300 واحد مسکونی سايت سعد آباد گرگان از اول بهمن ماه واگذار می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=238588کپی به کلیپ‌بورد

300 واحد مسکونی سايت سعد آباد گرگان از اول بهمن ماه واگذار می شود

مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی گلستان با بیان اینکه عمليات ساختمانی 700 واحد از واحدهای مسکن مهر سایت سعد آباد گرگان (زیتون) به اتمام رسیده، گفت: 300 واحد از این تعداد، از ابتدای بهمن ماه امسال به متقاضیان واگذار می شود.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، مهندس” محمود تیموری” در گفت و گویی خبری افزود: هم اکنون انشعابات این واحدها برقرار شده است و متقاضيان جهت طي مراحل فروش اقساطي به بانك مسكن معرفي مي شوند.

وی، درباره وضعيت پروژه هاي مسكن مهر شهرستان هاي ديگر، گفت: از مجموع 624 واحد سايت كاج شهرستان گنبدكاووس، تاكنون 500 واحد تحويل شده و 28 واحد در حال تحویل است.

تیموری افزود: 96 واحد از این پروژه به دلیل فوت مدیرعامل و مسايل انحصار وراثت و تعيين تكليف پروژه، مدتي متوقف شده بود اما خوشبختانه، در حال حاضر پیمانکار آن مشخص، انعقاد قرارداد و عملیات اجرایی آن شروع شده كه طبق برنامه ریزی اداره کل تا شهریور 94 تحویل خواهد شد.

مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی گلستان درباره سایت مروارید شهرستان بندرترکمن نیز گفت: تاكنون 333 واحد از 360 واحد اين پروژه تحویل شده و 27 واحد به دلیل کمبود سهم آورده متقاضیان، باقی مانده كه در حال طي مراحل قانوني و تحويل به مردم است.

سـاخت 51 هزار و 163 واحد مسـكن مهر در بخش دولتي، سه جانبه، تعاوني و خودمالكي براي استان گلستان تعريف شده بود كه تاكنون 31 هزار و 656 واحد تحويل متقـاضيان شده و بالغ بر پنج هزار و 500 واحد آماده افتتاح و تحويل است كه در مجـموع 72 درصد از كل واحـدها را شامـل مي شود.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.