3600 کیلومتر از راههای گلستان تحت پوشش راهداری زمستانه قرار گرفت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=458425کپی به کلیپ‌بورد

 

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: با افزایش بارش های پاییزی، طرح راهداری زمستانه از 15 آبان در 3600 کیلومتر از راهها و 51 گردنه برفگیر استان بطول 817 کیلومتر اجرا شد.

 عادل مصدقی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان افزود:221 دستگاه سبک، سنگین و نیمه سنگین راهداری در صف عملیاتی 11 اداره شهرستان قرار گرفته که 370 راهدار و عوامل راهداری در 26 اکیپ و گشت راهداری خدمات دهی می کنند.

به گفته وی، 10 هزارتن شن و نمک نیز برای ذخیره سازی پیش بینی شده که تاکنونی نیمی از آنها در انبارهای استان ذخیره سازی شده و بقیه نیز برحسب نیاز و بصورت مرحله ای جایگزین می شود.

مصدقی با اشاره به اینکه 14 پایگاه ثابت و سیار اکیپ های راهداری نیز برای اسکان در راه ماندگان این فصل تدارک دیده شده، اظهارداشت: قرارگاه مرکزی راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز بصورت شبانه روزی در ستاد فعال است و بصورت لحظه ای وضعیت زرد، نارنجی و قرمز هواشناسی را رصد و مدیریت حضوری، تلفنی و بی سیمی می کند.

به گفته وی، این قرارگاه در غرب و شرق استان نیز در ادارات شهرستانی فعالیت دارد.

طول راههای استحفاظی گلستان 5250 کیلومتر است که 380 کیلومتر بزرگراه، 751 کیلومتر اصلی، 254 کیلومتر فرعی و بقیه روستایی است.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار