مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: در سال جاری 4 هزار میلیارد تومان برای توسعه اشتغال و پشتیبانی از بنگاههای اقتصادی از محل یارانهها و تسهیلات ارزان قیمت پیشبینی شده است.
مهندس امرالله عباسی در نخستین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان گلستان اظهار کرد: انجام کار کیفی مهمتر از ارائه آمار اشتغال است لذا تمام عزم خود را برای ایجاد اشتغال کیفی در استان متمرکز کردیم.
وی تصریح کرد: ارزیابی دستگاههای اجرایی بر اساس تعداد اشتغال ایجاد شده انجام نمیشود بلکه اشتغال کیفی مدنظر قرار میگیرد، در این راستا پایش و نظارت به صورت جدی انجام خواهد شد تا کیفیت و خروجی کارها به صورت ملموس نشان داده شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه عزم دولت در مهار تورم است، افزود: مهار تورم با رکود نیز همراه بود که بیشترین فشار متوجه حوزه کسب و کار و واحدهای تولیدی شد اما دولت در مهار تورم موفق بود، در استان گلستان نیز به همت مسئولان دستگاههای اجرایی، سازمانهای مردمنهاد و بانکها شرایط به خوبی کنترل شد.
عباسی بیان داشت: دستگاههای اجرایی در پایداری و حفظ اشتغال، پویایی کسب و کارهای خرد، کارگاههای کوچک نقش مهمی ایفا کردند و شرایط استان به گونهای مدیریت شد که در مقایسه با سایر استانها شرایط خوبی در گلستان داشتیم.
وی به اشتغال ثبت شده در سامانه رصد اشاره کرد و گفت: 5 هزار و 776 شغل توسط دستگاههای اجرایی استان در سامانه رصد ثبت شد که در پایش اولیه 3 هزار و 741 شغل مورد تائید قرار گرفت و 2 هزار و 226 شغل ثبت شده در سامانه رصد در حال ارزیابی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در خصوص مشکلات طرح پایش گفت: عدم صحت اطلاعات در سامانه رصد، فقدان نظارت از طریق ستاد دستگاههای اجرایی بر شهرستانها، تاخیر در معرفی نمایندگان دستگاههای اجرایی و تعویض مکرر از جمله مشکلاتی است که در طرح پایش اشتغال استان به چشم میخورد.
عباسی با ارائه پیشنهاداتی در زمینه طرح پایش افزود: تامین اعتبار موردنیاز برای اجرای طرح و استفاده از بخش خصوصی، ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی، تهیه گزارش تفضیلی از وضعیت اشتغال ایجاد شده باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی استان به صورت جدی انجام میشود، ابراز داشت: توجه به اشتغال پایدار روستایی در دستور کار کارگروه اشتغال استان قرار دارد.