استاندار گلستان با بیان اینکه توسعه استان نیازمند همراهی همگانی است، اظهار کرد: اگر استانی در کشور به توسعه رسیده است به این دلیل است که در توسعه استان همه آحاد جامعه پشت هم ایستادهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری گلستان، دکتر علیمحمد زنگانه امروز جمعه ۱۸ آذر در آیین نماز جمعه کلاله تصریح کرد: بسیاری از این مشکلات ناشی از دشمنی دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بوده، برای مثال جنگ تحمیلی هشت ساله، اقدامات تروریستی و نا امن کردن نقاط مختلف کشور، تحریمها، جنگ فرهنگی و روانی، تهاجمهای فرهنگی و رسانهای نمونهای از این دشمنیها است.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات امروز ناشی از عدم تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری است که سوء مدیریتها و افزایش مشکلات را شاهد بودیم.
دکتر زنگانه گفت: به طور قطع ایستادگی برابر استکبار هزینه دارد اما هزینه آن از ذلت برابر مستکبران کمتر است.
وی افزود: ما در استان میراثدار مشکلات بسیار زیادی از گذشته هستیم که برای مثال شاهد وجود یک هزار و ۲۰۰ پروژه نیمهتمام در استان هستیم.
استاندار گلستان بیان کرد: بسیاری از استانهای کشور سالها است مشکلات زیرساختی را حل کردند اما ما همچنان با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم.
دکتر زنگانه خاطرنشان کرد: ۷۵ درصد جمعیت روستایی استان که نیمی از جمعیت استان را شامل میشود جزء ۵ دهک کمتر برخوردار کشور هستند.
استاندار گلستان بیان کرد: ما برنامهریزی کردیم و نگاهمان حل بخشی از مشکلات استان تا سال ۱۴۰۴ است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه انسجام و اتحاد خوبی با نمایندگان استان داریم و اگر میخواهیم کارهایمان برکت داشته باشد و به چشمانداز توسعه استان برسیم باید بر اولین مولفه موفقیت یعنی پرهیز از منازعه و توجه به وحدت عمل کنیم.
وی افزود: راس آسیبهای عدم توسعه استان وجود برخی اختلافها است که فضا را به سمت عدم انسجام و عدم وحدت در تمام سطوح میبرند.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات استان تنشهای شدید آبی و کمآبی است که مردم را با مشکل مواجه کرده است.
استاندار گلستان تصریح کرد: سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای رفع تنش آبی در برخی از نقاط استان هزینه کردیم و در این بخش درگیر مشکلاتی هستیم که سالها است برای آن چارهاندیشی نشده و نباید انتظار داشت این مشکلات یک شبه حل شود.
دکتر زنگانه بیان کرد: در سفر رییس جمهور به گلستان یک هزار میلیارد تومان مصوبه را برای تکمیل سد نرماب گرفتیم و نزدیک به سه هزار میلیارد تومان بعد سفر برای مباحث زیر مجموعه وزارت نیرو مصوبه گرفتیم.
وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم سیکل ترکیبی برق استان را تکمیل کنیم و زیر ساخت برق را افزایش دهیم تا بتوانیم سرمایهگذار را برای سرمایهگذاری در استان ترقیب کنیم.
استاندار گلستان تصریح کرد: در گذشته بودجه و اعتبارات را به صورت متمرکز در استان برای شهرستانها توزیع میکردند اما ما سهم هر استان را بر اساس معیارهای جمعیت، فقط، بهرهمندی از زیرساختها و … دیدهایم.
دکتر زنگانه با اشاره به اینکه پیشرفت در هر منطقه یک الزاماتی دارد، تاکید کرد: ۷۰۹ میلیارد تومان از اعتبارات تسهیلات اشتغالزای سفر رییس جمهور به گلستان را در اختیار فرماندار کلاله گذاشتیم و سیاست ما در استان این است اختیارات، اعتبارات و هر آنچه در استان وجود دارد باید با تصمیم شهرستان برای آن شهرستان هزینه شود.
وی گفت: از محل تکمیل پروژههای خیَران برای نوسازی مدارس استان ۲ پروژه با ارزش ۷ میلیارد تومان به کلاله اختصاص پیدا کرده و برای هوشمندسازی بیش از یک میلیارد تومان برای مدارس اختصاص دادهایم.
استاندار گلستان افزود: برای تکمیل راه مراوهتپه به کلاله ۳۰ میلیارد تومان، برای تکمیل پل ورودی کلاله ۳۰ میلیارد تومان، برای بهسازی راههای روستایی کلاله هفت و نیم میلیارد تومان، برای تکمیل جایگاه سوخت فرودگاه کلاله ۳۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
دکتر زنگانه خاطرنشان کرد: برای مجموع ایمنسازی روستاهای در معرض خطر کلاله ۱۲ میلیارد تومان، برای زیرساختهای گردشگری کلاله سه و نیم میلیارد تومان از محل مصوبات سفر برای این شهرستان اختصاص پیدا کرده است.
وی گفت: اینها بخشی از مصوبات سفر رییس جمهور برای شهرستان کلاله است و گام اولی است که برای شهرستان برداشته شده استلازم به ذکر است پس از نماز جمعه استاندار گلستان همراه با دیگر مدیران ارشد استانی در برنامه میز خدمت حاضر شدند و دکتر زنگانه دستورات لازم را جهت پاسخگویی به درخواست های مردمی صادر کرد.