معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گلستان با اشاره به نامگذاري امسال به سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» هشت برنامه پيش بيني شده براي مديريت جهادي در سال جاري در استان گلستان را تشريح كرد.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گلستان با اشاره به نامگذاري امسال به سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» هشت برنامه پيشبيني شده براي مديريت جهادي در سال جاري در استان گلستان را تشريح كرد.
“عباس نياوند ” برنامه ريزي را شالوده مديريت جهادي خواند و با اشاره به اهداف كلي اين هشت برنامه اظهار داشت: برنامههاي مديريت جهادي در اين استان بايد مشخص و مبتني بر سياستهاي اداري كشور باشد و موضوعات استراتژيك، اقدامات اساسي، اجرايي، نظارت و ارزيابي دقيق به همراه داشته باشد.
وي تصريح كرد: هشت برنامه پيشبيني شده براي مديريت جهادي در سال 1393 در استان گلستان بايد به صورت جدي، با برنامه و پيگيرانه از سوي مديران دستگاههاي اجرايي دنبال شود.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گلستان مهندسي نقش و ساختار دستگاههاي اجرايي را برنامه اول مديريت جهادي در اين استان خواند و گفت: اين برنامه با هدف تمركززدايي و چابكسازي دستگاههاي انجام ميشود كه استفاده از ظرفيتهاي مردمي، انعطافپذيري و عدم تمركز، كلنگري، همسوسازي و هماهنگي و تعامل اثربخش به همراه دارد.
نياوند توسعه دولت الكترونيك و هوشمندسازي اداري را دومين برنامه پيشبيني شده مديريت جهادي در استان اعلام كرد و اذعان داشت: تسهيل و تسريع دسترسي مردم به خدمات دستگاهها، ارائه خدمات مطلوب، سريع و دقيق، توجه به اثربخشي و كارايي، كاهش هزينهها و اصلاح سيستمها و روشها از اهداف اين برنامه است.
خدمات عمومي در گلستان بايد در فضاي رقابتي ايجاد شود
وي با اشاره به برنامه سوم مديريت جهادي در استان خاطرنشان كرد: خدمات عمومي در استان بايد در فضاي رقابتي ايجاد شود.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گلستان ادامه داد: ارائه خدمات عمومي با كيفيت برتر، قيمت مناسب، زمان كوتاه، فضاي رقابتي به دور از فضاي انحصاري، تغيير رويكرد موافقتنامهاي بودجهاي از روش سنتي به نظام عملكردي و يا بودجه عملياتي از مهمترين اهداف اين برنامه است.
نياوند مديريت سرمايه انساني را چهارمين برنامه پيشبيني شده مديريت جهادي در استان خواند و گفت: جذب نيروي انساني متناسب با نيازها، تعالي سرمايه انساني، بهره وري نيروي انساني، پرداختها و تشويق ها متناسب با شايستگي ها، انگيزش، آموزش، طبقه بندي مشاغل و شرايط احراز، بانك اطلاعات مديريت نيروي انساني و طراحي مدل شايستگي و نظام انتخاب و انتصاب از اهداف اين برنامه است.
وي فناوري هاي مديريتي را پنجمين برنامه پيش بيني شده مديريت جهادي در استان اعلام كرد و يادآور شد: رشد و ارتقاي نظاممند تمام عناصر مديريتي استان مبتني بر ارزشها و اسناد بالادستي، عدالت محوري، شفافيت و روزآمدي در اجراي قوانين و مقررات اداري و دانش بنيان كردن نظام اداري از مهمترين اهداف پنجمين برنامه پيشبيني شده مديريت جهادي در استان است.
برنامه توسعه فرهنگ سازماني بايد در گلستان اجرايي شود
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گلستان با اشاره به برنامه ششم مديريت جهادي در اين استان افزود: برنامه توسعه فرهنگ سازماني با اهداف نهادينه سازي فرهنگ كار و تلاش، خود كنترلي و امانتداري، پاكدستي و پاك چشمي، تعلق و تعهد سازماني، انضباط اداري، اجتماعي و مالي، خدمات دهي بي منت به مردم و پاسخگو بودن به مردم در استان بايد اجرا شود.
نياوند صيانت از حقوق مردم و سلامت اداري را برنامه هفتم مديريت جهادي در استان اعلام كرد و ادامه داد: حفظ و صيانت از حقوق مردم، افزايش پاسخگويي، مسئوليت پذيري و اعتماد عمومي، ارتقاي سلامت اداري و كاهش فساد، دسترسي آسان، سريع و ضابطه مند مردم به اطلاعات مورد نياز و حفظ حقوق مردم و جبران خسارت هاي وارد در اثر قصور در تصميمات و اقدامات ما از مهمترين اهداف اين برنامه ها است.
وي قانونگرايي، اشاعه فرهنگ مسئوليت پذيري پاسخگويي و تكريم ارباب رجوع و شهروندان، رضايتمندي مردم و اعتماد و اطمينان به خدمتگزاري ما و نهادينه سازي وجدان كاري، انضباط اجتماعي، فرهنگ خود كنترلي، امانتداري، صرفه جويي، ساده زيستي و حفظ بيت المال را از ديگر اهداف اين برنامه ذكر كرد.
اين مسئول نظارت و ارزيابي از برنامه هشتم مديريت جهادي در گلستان ذكر كرد و متذكر شد: كسب اطمينان از صحت فرآيند برنامه ريزي مديريت اجراي برنامه ها در راستاي تحقق اهداف و چشم انداز كشورازاهداف هشتمين برنامه پيش بيني شده مديريت جهادي در استان است.