عبدالرضا چراغعلي بعد از ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران استانی، افزود: کردکوی از دیرباز اسامی مانند توسکان، جمشید آباد، کردخیل و تمیشه را داشته که مردمش نزدیکی زیادی با منطقه هیرکان و جرجان داشتند.
وی با اعلام این نکته که نشانه های تاریخی منطقه کردکوی مربوط به دوره ساسانی است، اظهار کرد: آثار تاریخی این شهر نشان می دهد که این منطقه اتصال فرهنگی و تاریخی خوبی را با شهر مرکز استان در سال های نه چندان دور داشته است.
این مسئول استانی ضمن تاکید توجه به هویت و تاریخ و احیای اسامی تاریخی در منطقه کردکوی اظهار کرد: احیای محلات تاریخی که در این شهر و منطقه یکی از موارد حائز اهمیت است از طرفی دعوت از مردم برای مشارکت و همفکری در این زمینه به توسعه و آبادانی این منطقه کمک زیادی خواهد کرد.
به گفته مدیر کل شهری و شورای استانداری گلستان، تاریخ و تمدن نشانه های موجود در معماری وشهرسازی کردکوی به خوبی گواه این مطلب است که تاریخ و تمدن منطقه کردکوی قدمتی بیش از یک هزار سال دارد و پیشینه تاریخی منطقه استرآباد و گرگان هم نزدیکی و تعاملات زیادی را با شهرستان کردکوی داشته است.
وی تصریح کرد: نمونه بارز این مورد، دیوار تاریخی تمیشه است که در امتداد دیوار تاریخی گرگان ایجاد شده بود؛ این دو اثر معماری، در کنار هم حفاظت منطقه استرآباد، گرگان و کردکوی را بر عهده داشتند.
چراغعلی با بیان این مطلب که امیدوار هستیم 17 مهر روز کردکوی بهانه ای برای توجه به موضوعات تاریخی، فرهنگی واجتماعی باشد و اذعان کرد: در سالی که به عنوان سال فرهنگ نامگذاری شده نیاز است تا توجه ویژه ای به موضوعات فرهنگی منطقه کردکوی شود.