مشاور جوان استاندار از روند انصراف تیم های ورزشی گلستان در لیگ های کشوری ابراز نگرانی کرد.
علی نصیبی گفت: در چند سال گذشته، تیم های ورزشی بسیاری از استان گلستان، به علت مشکلات مالی، از حضور در لیگ های کشوری انصراف داده اند.
وی خاطرنشان کرد: تیم های فوتبال بانوان وحدت ایثار و سرخپوشان گرگان از لیگ برتر فوتبال، تیم فوتسال بانوان سرخپوشان از لیگ های برتر و دسته اول کشور، تیم بسکتبال سولن بهشت هیرکان گرگان از لیگ برتر بسکتبال، تیم لیگ یکی والیبال گنبد، و … بخشی از تیم های مذکور هستند.
علی نصیبی اظهار داشت: هم اکنون تیم فوتبال دسته اولی اتکا گرگان که امتیاز آن با پیگیری بسیار به استان واگذار شد و با زحمات بخش خصوصی طی سال های اخیر، زمینه ساز پرورش بازیکنان بومی بسیاری شد، به علت مشکلات مالی، انصراف مالکان سابق از تیمداری و مشخص نبودن مالک فعلی، در دور برگشت لیگ دسته اول فوتبال ایران به میدان نرفته است و اگر به سرعت اقدام عاجلی صورت نگیرد احتمال کنار گذاشته شدن تیم از مسابقات و سقوط آن به دسته پایین تر وجود دارد. براساس اطلاعات دریافتی تیم فوتبال ساحلی ملوان بندرگز نماینده استان در لیگ برتر کشور نیز شدیدا با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کند.
مشاور جوانان استاندار اظهار داشت: هر یک از این تیم ها دارای علاقه مندان جوان بسیاری بوده و حضور آنان در مسابقات لیگ های کشوری علاوه بر معرفی بیش از پیش استان و ظرفیت های آن، سبب ساز همگرایی و نشاط اجتماعی جوانان استان و سوق دادن آنها به ورزش نیز می شود.
علی نصیبی گفت: شکل گیری این تیم ها، صعود آنان به لیگ های بالاتر و …، علاوه بر زحمات مدیریت باشگاه ها، مرهون تلاش جوانان ورزشکار استان بوده و نمی بایست به سادگی و با بی تفاوتی با موضوع انصراف این تیم ها برخورد کنیم. استان های صاحب سرمایه به شدت با استفاده از توان مالی و با تکیه بر نیروهای غیربومی به دنبال داشتن سهمیه در لیگ های کشوری هستند ما نباید با فروپاشی تیم هایی که به نوعی برند و هویت استان هستند موافقت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هر چند که بخشنامه ها و قوانین، وزارتخانه ها و ارگان های دولتی را از تیمداری منع کرده اند اما راهکارهای بسیاری برای جلب حمایت بخش خصوصی و استفاده از همه ظرفیت ها برای جلوگیری از فروپاشی تیم ها وجود دارد.
مشاور جوان استاندار و رئیس گروه مشاوران جوان استان گلستان اظهار داشت: در این راستا در اولین گام باید قدردانی و حمایت لازم را از سرمایه گذاران بومی ورزش در استان داشته باشیم تا فرد و مجموعه ای که بدون هیچ وظیفه سازمانی میلیونها و میلیاردها تومان برای جوانان و ورزش استان هزینه می کند، دلسرد نشود.
علی نصیبی متذکر شد: به دلیل عدم شکوفایی اقتصادی و صنعتی استان و گردش پایین مالی در گلستان، نمی توان استان را با مناطق صاحب سرمایه کشور مقایسه کرد و از این رو می بایست علاوه بر استفاده حداکثری از ظرفیت های حداقلی موجود، نگاه ویژه ای نیز به جلب حمایت شرکت های بزرگ ملی نیز داشته باشیم.
مشاور جوان استاندار گلستان گفت: نمی توان در زمینه جذب اسپانسر ورزشی، فقط و فقط از اداره کل ورزش و جوانان توقع داشت. تعداد تیم های ورزشی استان بسیار زیاد بوده و برای حمایت از آنها، باید از همه ظرفیت ها استفاده کرد.
علی نصیبی اظهار داشت: باید هیئت های ورزشی که حالت سمن را دارند توسط افراد توانمند، دارای نفوذ و با برنامه، مدیریت شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش، پیشنهاد تشکیل صندوقی با دبیری اداره کل ورزش و جوانان جهت سازماندهی و جلب مشارکت و …. سرمایه گذاران بخش خصوصی چه در سطح استانی و چه ملی، جذب اسپانسر و مارکتینگ و بازاریابی و … را مطرح کرد.
مشاور استاندار افزود: بهتر است علاج واقعه قبل از وقوع صورت بگیرد و تا پیش از حاد شدن مشکلات تیم ها، در راستای رفع نیازها و … گام برداریم.
علی نصیبی گفت: مشکل انصراف و کناره گیری تیم های ورزشی گلستان تنها مربوط به امروز نیست و مطمئنا اگر برای رفع زمینه های وقوع این اتفاق تلخ چاره ای نیندیشیم در فرداها نیز باز تکرار خواهد شد.
وی اظهار داشت: مدیران دولت تدبیر و امید در استان گلستان به ویژه استاندار محترم بر استفاده از ظرفیت های بومی استان و ترویج نشاط اجتماعی تاکید دارند و مطمئنا در حد توان و اختیارات قانونی همکاری های لازم را خواهند داشت