مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان در جلسه کمپ های نوروزی روستایی اظهار کرد: دهیاری ها باید بتوانند از کمپ های نوروزی کسب درآمد کنند و بدون پشتیبانی های مالی فعالیت های خود را مدیریت کنند.
به گزارش پایگاه امور روستایی مهندس قاسم سمیعی با اشاره به اینکه تجربه سال گذشته در زمینه کمپ های نوروزی بسیار مورد استقبال واقع شد، تصریح کرد: امسال کمپ های نوروزی در 16 روستا در سراسر استان فعالیت خود را از 29 اسفند ماه آغاز می کنند و باید تلاش کنند با ارائه خدمات و صنایع دستی خود برای روستایشان کسب درآمد کنند.
وی خطاب به دهیاران حاضر در جلسه گفت: توجه داشته باشید شما و کمپ های دایر شده در روستاهای شما به نوعی نمایندگانی از استان در مقابل گردشگران محسوب می شوید و می توانید با ارائه اداب و رسوم خود در اشاعه آن موثر باشید.
لازم به ذکر است در این جلسه دهیاران حاضر در گفتگو با مدیر کل امور روستایی و شوراها، به بیان مشکلات خود پیرامون کمپ های نوروزی پرداختند.
گفتنی است کمپ های نوروزی از 29 اسفند ماه تا 14 فروردین ماه 1394 در روستاهای زیارت گرگان، قرق گرگان، شوردکش گنبد، تنگلی گنبد، تنگراه گالیکش، صادق آباد گالیکش، پاقلعه رامیان، گچی سو بالا کلاله، سیجوال بندر ترکمن، قره گل تخت وسط مراوه تپه، قرنجیک پور امان آق قلا، گزشرقی بندرگز، خوش ییلاق آزادشهر، هاشم آباد گرگان، شفیع آباد رامیان و شرکت تعاونی دهیاران بندرگز برگزار می شود.
مقرر گردیده در این کمپ های نوروزی روستایئان به ارائه آب جوش صلواتی، انواع آش های محلی، صنایع دستی روستا، فراورده های دامی و اشاعه فرهنگ، آداب و سنن روستا بپردازند و بنوعی راهنمای مسافران و گردشگران نوروزی جهت استفاده از تفرجگاه ها باشند.