استاندار گلستان و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان به مناسبت 12 اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مطهری و گرامیداشت روز معلم و همچنین میلاد با سعادت امام علی (ع) و روز پدر، پیام مشترکی صادر نمودند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، متن این پیام به شرح ذیل است:
باسمه تعالی
دوازدهم اردیبهشتماه، سالروز ستایش مقام فرهیختگان، فرهنگ سازان و میراث داران انبیا و مروّجان بینش، دانش، اخلاق و انسانیت است.
تقارن و همزمانی روز پاسداشت مقام معلم با میلاد مسعود امیرالمومنین، امام الاولین علی (ع) و روز پدر یقیناً بسیار مبارک و برکات زیادی را برای همگان به ارمغان خواهد آورد.
بی تردید کالبد هر جامعه ای پویایی و ماندگاری اش را از جریان سازان عرصه فرهنگ و خردورزان عرصه دانایی دارد و پهنه ی گلستان ایران همواره در مسیر روبه جلو و حرکت توسعه محور خود نیازمند نگاه آینده نگرانه ی معلمان و مربیان بوده و هست.
مقام و جایگاه معلمی، جایگاهی رفیع است که شأن و منزلتش با مقام انبیاء و اوصیاء سنجیده می شود و در تمامی روایات اسلامی پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) و ائمه طاهرین(ع)، تکریم و تقدیر از معلم و علم آموزی تأکید شده است.
مردان و زنانی که وجود پر برکت و خستگی ناپذیرشان زمینه ساز موفقیت نسلهای کنونی و آینده گلستان شده است و در مسیر ارتقا و انتقال علوم به نونهالان، نوجوانان و جوانان این استان، ایثار و فداکاری را سرلوحه ی خود قرار داده اند.
با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید آیتالله مرتضی مطهری، بزرگ معلم انقلاب اسلامی، امیدواریم در سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی »، سردمداران و پرچمداران عرصه علم و دانایی زمینه ساز بیش از پیش بسط خردورزی و اعتدال گرایی برای هم استانی های عزیز باشند .
سربلندی و توفیق تمامی معلمان، مربیان و ایثارگران عرصه تعلیم و تعلم را از خداوند متعال مسألت داریم.
حسن صادقلو سیدکاظم نورمفیدی
استاندار گلستان نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان