صبح امروز 3خرداد مجتبی جمالی فرماندار کردکوی میزبان خبرنگاران خبرگزاری مهر استان در دفتر کار خود بود .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی در این دیدار جمالی ضمن تقدیر و تشکر از تلاشگران عرصه قلم، به نقش و جایگاه خبرنگاران در افزایش و اعتلای افکار عمومی جامعه اشاره کرد و افزود: دانستن حق مردم است و یکی از ارکان مهم و تاثیر گزار در افزایش دانایی جامعه خبرنگاران رسانه های ارتباط جمعی بویژه خبرنگاران مطبوعات هستند .
جانشین شورای فرهنگ عمومی شهرستان ، موضوع اطلاع رسانی خدمات دولت به مردم وظیفه سنگینی است که همواره بر دوش خبرنگاران عاشق سنگینی می کند و انجام صحیح و بموقع وظایف خبرنگاران موجبات دمیدن روح امید در جامعه و حضور فعالانه مردم در همه عرصه های اجتماعی میگردد .
فرماندار کردکوی در پایان سخنانش با اشاره به نیاز متقابل مردم و مسئولان به رسانه های ارتباط جمعی ، اظهار امیدواری کرد؛ براساس یک ساز و کار قانونی و منطقی ارتباط صمیمانه ای بین اصحاب رسانه و مسئولان نظام در جهت تنویر افکار عمومی برقرار گردد.