سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي استان گلستان از بهبود فضای کسب و کار در استان خبر داد و گفت: رتبه بهبود فضای کسب و کار در گلستان از 24 به 16 رسید.
علی مرگدری در سومین جلسه کارگروه اشتغال استان گلستان اظهار کرد: رتبه استان در کشور در زمینه فضای کسب و کار از 6.44 به 6.12 درصد رسیده است.
وی تصریح کرد: منابع زیادی طی 10 سال اخیر برای بهبود فضای کسب و کار مصرف شد، اما رضایت کافی در این زمینه فراهم نشده است.
وی با بیان اینکه مدیریت بر منابع مهمتر از تخصیص منابع است، افزود: ثبات، امنیت سرمایهگذاری، ثبات قوانین و مقررات، بهبود روابط بینالملل در حوزه تولید و اشتغال و جذب سرمایهگذار از مهمترین مولفههایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مرگدری با تاکید بر اینکه منابع باید در جای اثربخش مصرف شود، اضافه کرد: هر طرحی که قرار است در استان گلستان اجرا شود باید جوانب آن نیز مورد بررسی قرار گیرد و در راستای طرح پرسش باید به جواب قانعکنندهای برسیم ایرادی ندارد که وقفهای در اجرای طرح صورت گیرد مهم این است که در اجرا موفق عمل کنیم.
وی با تاکید بر مدیریت و تدبیر در منابع تصریح کرد: ممکن است برخی سیاسیون اینگونه برداشت کنند که مثلاً فلان طرح بعد از یک سال به نتیجه نرسیده و اتفاق خاصی نیفتاده است، معتقدیم منابع کشور باید براساس منطق عقلانی و استدلال کارشناسی باشد، هر ریالی که از بیتالمال مصرف میشود مسئول آن هستیم.
*لزوم راهاندازی بازارچه فرش و صنایعدستی در گلستان
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي استان با اشاره به اینکه حلقههای مفقوده زیادی وجود دارد، گفت: باید از تئوریمحوری خارج شده و وارد اجرا شویم.
مرگدری بر لزوم راهاندازی بازارچه فرش و صنایعدستی در استان تاکید کرد و ادامه داد: هنرمندان زیادی در استان وجود دارند که شأن آنها اجازه نمیدهد در کنار خیابان بساط کنند، لذا با شهرداریها و فرمانداریهای گرگان، علیآبادکتول و گنبدکاووس باید مکاتبه گردد تا فضایی را در این زمینه اختصاص دهند و اگر موانعی وجود دارد دلایل آن ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه سه هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش خوراک دام استان صورت گرفته است، گفت: فقط از یک سوم این ظرفیت استفاده میشود که زیبنده استان گلستان نیست.